Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Comandă de la George Simion: Primiți toți escrocii în partid, NU CONTEAZĂ TRECUTUL LOR!

George Simion, președinte al partidului extremist AUR, poate fi auzit, într-o înregistrare audio care a intrat în posesia G4Media.ro, spunând că filialele partidului, declarat „anti-sistem”, au undă verde pentru a primi politicieni din alte formațiuni politice, indiferent cât de „escroci sunt”. Simion admite că Alianța AUR nu mai poate lua primul loc la alegeri, din cauza comasării și transmite că toți candidații de pe liste vor fi validați de el personal.

Contactat de G4Media.ro, Simion susține că înregistrarea nu este autentică. Liderul AUR a mai spus că o va „raporta la autoritățile competente”

Înregistrarea a fost distribuită de Simion pe un grup intern de WhatsApp al coordonatorilor de campanie ai AUR.

„Primiți-i pe toți, indiferent ce dubii aveți despre ei, ce escroci sunt, țineți-i sub monitorizare, dar primiți-i pe toți pentru că anul acesta se termină în decembrie, nu în iunie și avem nevoie de fiecare vot ca să batem PSD și PNL, ca să nu mai poată PSD-PNL-UDMR să facă 50%. Acesta este obiectivul numărul unu pentru care trebuie să luptăm”, spune președintele AUR, în înregistrare.

Contactat de G4Media.ro, Simion a declarat că înregistrarea nu este autentică: „Înregistrarea nu este autentică, umblați cu falsuri”. Însă o sursă internă AUR de pe WhatsApp, care a primit înregistrarea audio, a confirmat că aceasta este autentică.

Partidul extremist, care nu are o infrastructură dezvoltată în teritoriu, are nevoie de oameni în birourile electorale care să supravegheze corectitudinea procesului de vot. Așa se explică negocierea unei alianțe cu PRO România, despre care G4Media.ro a relatat în premieră.

Simion admite, în înregistrare, că Alianța AUR nu mai poate fi pe locul întâi la alegeri din cauza comasării alegerilor parlamentare cu cele locale, care ia formațiunea politică pe nepregătite. „Singura lor țintă este ca AUR să nu ia primul loc. Nu știam până acum cum stăm, dar această disperare a lor de a schimba datele alegerilor îmi arată clar că eram pe primul loc. Eram și vom mai fi, dacă nu ca alianțe, ca Alianța AUR versus alianța partidului unic, a Blocului Democrat, măcar ca partide. AUR va avea mai mulți europarlamentari ca PSD sau ca PNL”, spune politicianul.

„Ne ia pe nepregătite această schimbare, dar noi ne-am născut pentru lupta aceasta”, a continuat George Simion.

Totodată, liderul partidului le transmite coordonatorilor de campanie ai partidului că toate listele cu candidații vor fi semnate de el personal. „Alegerea este la mine ca președinte al partidului și voi alege în primul rând oamenii muncitori și oamenii care au fost loiali în acești patru ani, cu fapta, cu prezența dar și demonstrând”, afirmă Simion.

În aceeași înregistrare Simion îl atacă pe fostul aliat politic, Ilan Laufer, numindu-l „cocota aia masculină”. Laufer, care este președintele partidului Forța Identității Naționale (FIN), a declarat pentru G4Media.ro că știe de existența materialului audio, pe care l-a primit de la mai mulți colegi: „Am primit de la oameni care erau în grupurile Alianței. Sunt mai multe grupuri, din care provine nu știu”. El a precizat că nu mai făcea parte din grupul coordonatorilor de campanie atunci când mesajul a fost postat acolo. „Eu așa cred, că era autentică”, a spus Laufer când a fost întrebat care este părerea lui legată de autenticitatea înregistrării audio.

Mai multe unelte, care pot fi folosite pentru depistarea deepfake-urilor, sugerează că înregistrarea este autentică.

sursa: g4media.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share