Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Condiții de susținere a examenului de admitere în școlile de subofițeri jandarmi

Pentru susținerea examenului de admitere în cadrul școlilor militare de subofițeri jandarmi, care are loc în luna martie a acestui an, candidații trebuie să aibă în vedere elementele de noutate față de sesiunile de examen anterioare.

Candidații care solicită recrutarea de către Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara vor depune cererile, personal, la sediul unității, în municipiul Timişoara, strada G. Barițiu, nr. 19-21, până la data de 28 februarie 2021.

Dosarul de candidat va fi întocmit până la data de 10 martie 2021.

Pentru candidații recrutați de către Gruparea de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara, evaluarea performanței fizice se va susține, în perioada 18-24 martie 2021, la Școala de Pregătire a Agenților Poliției de Frontieră Oradea iar proba de verificare a cunoștințelor, respectiv testul scris, la sediul unității, în municipiul Timișoara, la data de 27 martie 2021.

Examinarea medicală se va realiza în perioada 29 martie – 16 aprilie 2021, pentru candidații care se încadrează în numărul de locuri scoase la concurs. Vor fi declarați admiși numai candidații care sunt declarați apt medical.

Rezultatele finale ale admiterii vor fi aduse la cunoștința candidaților prin afișare pe site-ul unității de învățământ până la data de 17 aprilie 2021.

Informațiile privind condițiile de participare la concurs și criteriile de recrutare sunt postate pe pagina de internet a unității, la adresa www.jandarmeriamobilatimisoara.ro/drupal/node/31.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share