Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Care este orașul imun la coronavirus. Studiul efectuat a dovedit o imunitate de lungă durată

VIENA, 18 februarie (Reuters) –Universitatea a declarat că studiul său a fost unul dintre cele mai mari de acest gen și pe una dintre cele mai lungi perioade, ajutând la răspunsul la întrebarea cât durează imunitatea după infecție. Un studiu efectuat pe rezidenții din stațiunea de schi Ischgl, locul celui mai grav focar de coronavirus din Austria, a constatat că cel puțin opt luni de la contractarea virusului, marea majoritate a oamenilor au rămas imuni, au spus oamenii de știință care l-au efectuat.

orașul imun la coronavirus

Orașul imun la coronavirus

Descoperirile oferă mai multe informații despre cât durează imunitatea după infecție și, de asemenea, sugerează că imunitatea efectivului poate începe mai devreme decât se credea pe scară largă, a spus echipa de cercetare.

Principala agenție de sănătate publică din Austria, AGES, consideră că focarul de la Ischgl, în care mii de oameni din toată Europa au fost infectați, a început în februarie anul trecut, înainte ca primele cazuri din Austria să fie detectate.

Universitatea de Medicină din Innsbruck a efectuat un studiu în aprilie care a constatat că 42% din populația lui Ischgl avea anticorpi pentru virus. Un studiu de urmărire efectuat în noiembrie și publicat joi a constatat că marea majoritate a celor care aveau anticorpi în primul studiu îi aveau și la cel de-al doilea.

90% din subiecți aveau anticorpi, a declarat virologul Dorothee van Laer

„Aproape 90% dintre cei care au fost testați cu anticorpi în aprilie, aceiși anticorpi ar putea fi detectați și în noiembrie”, a declarat virologul Dorothee van Laer, unul dintre oamenii de știință care au efectuat studiul, într-un comunicat. Studiul a implicat puțin peste 900 de persoane, dintre care 801 au participat la prima.

„In ciuda unei usoare scaderi a concentratiei de anticorpi putem … sa spunem ca imunitatea este relativ stabila”, a adaugat ea.

Universitatea a declarat că studiul său a fost unul dintre cele mai mari de acest gen și pe una dintre cele mai lungi perioade, ajutând la răspunsul la întrebarea cât durează imunitatea după infecție.

De asemenea, sugerează că imunitatea efectivului începe mai repede decât au sugerat mulți, deoarece Ischgl a avut un al doilea val de infecții mult mai mic în noiembrie decât orașele comparabile din regiune.

„Se pare că această situație de imunitate, care era undeva între 40 și 50% (din populație) în noiembrie … a protejat efectiv populația de infecții”, a declarat van Laer într-o conferință de presă, adăugând că au fost luate măsuri de bază pentru distanțarea socială apoi, ca masca de față fiind necesară și barele închise. (Raportare de Francois Murphy)

Donează pentru libertatea presei!


Mai știe cineva de IZOLETĂ? De spitalele de campanie ați auzit vreodată ceva?
IZOLETA -Unul dintre primele elemente psihologice de manipulare si crearea panicii.
Urmăriți-ne pe TELEGRAM: https://t.me/om11xmedia

Citește și:

Asistent de la UPU Piatra Neamț, mort după ce a fost vaccinat deși avea simptome de Covid

Decizie de urgență! Autoritățile au oprit rapelul Pfizer după ce 46 de rezidenți ai unui azil din Spania au decedat după vaccinare

Află cine nu trebuie să se vaccineze. Dr. Noorchashm, doctor în științe medicale: ”persoanele care au avut Covid sau sunt infectate nu trebuie să se vaccineze”

Virusologul șef al Belgiei spune că trebuie folosite fraze șocante, acorduri cu presa și reclame. Trebuie instrumentalizată frica pentru a controla populația

Tragedia de astăzi aduce semne de întrebare. Copilul mort la școală trebuia să poarte mască?

Ultima oră: CEHIA a votat împotriva extinderii stării de urgență

Tribunal OLANDA: Interdicția de circulație pe timp de noapte nu a avut o bază legală

În totalitarism libertatea de exprimare este cea dintâi libertate controlată de autorităţi. Tu susții libertatea de exprimare?

Cătălina Ponor: ”Nu mă vaccinez. Ni se induce în continuare această frică de virus, mai ales la televizor”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin