19/04/2021

Corneliu Ștefan: 6 motive pentru 6 decembrie. Ce nu a reușit să distrugă pandemia au reușit să distrugă ei, liberalii

Corneliu Ștefan, deputat, președinte ales al Consiliului Județean Dâmbovița și președinte al PSD Dâmbovița: ”Vreau să arăt încă o dată de ce PNL nu trebuie să mai conducă această țară. România este în haos pe marginea colapsului. Nu din cauza pandemiei ci din cauza incompetenței guvernului Orban.”

Corneliu Ștefan

Declarații Corneliu Ștefan:

”Ce nu a reușit să distrugă pandemia au reușit să distrugă ei, liberalii

Tocmai de aceea pe 6 decembrie vă invit la vot, alegerile din 6 decembrie sunt despre viitor. Nu despre trecut, nu despre present, ci despre viitor. Alegerile din 6 decembrie sunt despre siguranța noastră, despre siguranța românilor și bineînțeles alegerile din 6 decembrie sunt despre siguranța unui trai mai bun.

* România nu mai are nevoie de oameni care să se opună din neștiință, din rea credință sau rău voitori.

* România nu mai are nevoie de oameni care să refuze dublarea alocaților, majorarea pensiilor dar în același timp să scutească băncile de plata unor taxe de sute de milioane de euro.

* România nu mai are nevoie de guvernanți care să închidă școli și piețe. Și nu mai are nevoie de oameni care nu fac nimic pentru sănătatea românilor. Dâmbovițenii au nevoie de oameni care să le fie aproape.

Guvernul PNL și-a bătut joc de români, și-a bătut joc de copii, și-a bătut joc de părinți, și-a bătut joc de bătrâni,și-a bătut joc de noi toți

E timpul ca PNL să plece acasă. E timpul ca în Parlament să ajungă oameni sprijiniți de noi toți, să fie oameni susținuți de primari precum primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, primarul orașului Pucioasa, Ana Constantin, primarul orașului Fieni, Iulian Tătulescu, primarul municipiului Moreni, Dinu Constantin, de toți colegii mei primari, cei 63 de primari PSD din județul Dâmbovița și nu în ultimul rând de mine în calitate de președinte al CJ Dâmbovița.

Planurile de dezvoltare ale comunităților locale din județul Dâmbovița vor sta în forța echipei PSD Dâmbovița, vor sta în forța echipei de aleși locali împreună cu parlamentarii noștri, senatori și deputați.

Șase motive pentru care pe 6 decembrie să votați candidații PSD pentru Senat și Camera Deputaților.

Primul motiv

Guvernările PSD au fost făcute cu profesionalism și coerență și a demonstrat acest lucru și am generat stabilitate economică și echilibru social în România.

Al doilea motiv

Oamenii au fost mereu pe primul loc pentru PSD, salariile, pensiile și profiturile românilor au crescut doar când PSD s-a aflat la guvernare.

Al treilea motiv

Chiar și în opoziție am oferit soluții concrete și eficiente pentru gestionarea crizei. Astfel am încercat să ajutăm actualul guvern PNL care dovedește încă o dată incapacitatea de a face față acestei situații și să pună în practică soluțile pe care noi le-am dat. De 6 luni de zile am dat un plan de măsuri la cheie, iar guvernul PNL nici până astăzi nu au pus în practică nici o măsură.

Al patrulea motiv

Am ascultat sugestile și criticile românilor și am trecut printr-o reformă internă aducând la aceste alegeri o echipă de profesioniști, o echipă pregătită să gestioneze provocările acestei perioade dificile.

Al cincilea motiv

Noul program de guvernare al PSD este gândit pronind de la problemele de zi cu zi ale românilor și construim pentru a aduce România mai aproape de standardele economice și sociale europene.

Al șaselea motiv

PSD s-a ținut întotdeauna de cuvânt. PSD și-a dus mereu la îndeplinire programele de guvernare. Iar când PSD s-a aflat la guvernare, România a urcat cu fiecare guvernare mai aproape de un nivel de trai mai european.

Stimați dâmbovițeni, stimați români împreună pe 6 decembrie putem pune PSD pe primul loc pentru a aduce siguranță economică, socială, sanitară în casele românilor. Așa să ne ajute Dumnezeu.

Material realizat la comanda PSD Dâmboviţa CMF:11200020

Corneliu Ștefan a prezentat candidații PSD Dâmbovița la alegerile parlamentare

Corneliu Ștefan: Măsuri organizatorice în PSD Dâmbovița după alegerile locale

PSD Dâmbovița, Corneliu Ștefan – Programul de guvernare 2021 – 2024

Distribuie acest articol Oficial Media
Share