Corneliu Ștefan: Comuna Corbii Mari este un exemplu pentru modul de implicare al administrației în viața cetățenilor

Președintele Consiliului Județean Dâmbovița, Corneliu Ștefan, s-a aflat astăzi printre copii la deschiderea noului an școlar din comuna Corbii Mari, dar și la inaugurarea a patru investiții menite să aducă bunăstare și acces la educație de calitate. Liderul PSD a testat personal gazonul și terenul de sport, proaspăt dat în folosință, spre bucuria copiilor din localitate care s-au adunat cu nerăbdare la un meci de fotbal. Imaginile vorbesc de la sine despre nevoia acestor investiții și despre impactul lor în viața comunității.
”Comuna Corbii Mari este unul dintre cele mai bune exemple în ceea privește implicarea administrației în viața localității! La invitația primarului Bănică Ionuț, astăzi, am participat la inaugurarea a nu mai puțin de 𝟒 𝐈𝐧𝐯𝐞𝐬𝐭𝐢𝐭̦𝐢𝐢, toate fiind foarte importante pentru oamenii din comună:
1️⃣ 𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐜𝐮 𝐜𝐥𝐚𝐬𝐞𝐥𝐞 𝟎-𝐕𝐈𝐈𝐈 𝐢̂𝐧 𝐬𝐚𝐭𝐮𝐥 𝐂𝐨𝐫𝐛𝐢𝐢 𝐌𝐚𝐫𝐢. Proiectul are o valoare de 7.000.000 de lei. Cei 196 de copii au o școală la standarde europene, cu toate dotările necesare.
2️⃣ De asemenea, 𝟔𝟎 𝐝𝐞 𝐜𝐨𝐩𝐢𝐢 𝐝𝐢𝐧 𝐆𝐫𝐨𝐳𝐚̆𝐯𝐞𝐬̦𝐭𝐢 vor face primii pași în sistemul educațional într-o 𝐠𝐫𝐚̆𝐝𝐢𝐧𝐢𝐭̦𝐚̆ 𝐧𝐨𝐮𝐚̆. Investiția s-a ridicat la 2.000.000 de lei.
3️⃣ Tot în Grozăvești, 𝐳𝐨𝐧𝐚̆ 𝐝𝐞 𝐬𝐩𝐨𝐫𝐭 𝐬̦𝐢 𝐚𝐠𝐫𝐞𝐦𝐞𝐧𝐭, obiectiv realizat, în totalitate, din fondurile primăriei, aproximativ 500.000 de lei.
4️⃣ Nu în ultimul rând, a fost inaugurat un tronson de 𝟒,𝟐 𝐤𝐦 𝐝𝐞 𝐫𝐞𝐭̦𝐞𝐚 𝐝𝐞 𝐚𝐩𝐚̆ 𝐮𝐳𝐚𝐭𝐚̆, o investiție foarte utilă și așteptată de oamenii din Corbii Mari. 4.500.000 lei a fost suma necesară implementării acestui proiect.
✅ Lucrurile se schimbă în bine în 𝐂𝐨𝐫𝐛𝐢𝐢 𝐌𝐚𝐫𝐢, comună care avea mare nevoie de o administrație precum cea condusă de primarul Ionuț Bănică.
La rândul său, Consiliul Judeţean Dâmboviţa are o serie de proiecte care vor veni în completarea investițiilor inaugurate astăzi. Felicitări pentru toate acestea realizări!”, a transmis Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, pe pagina de social media.*
*Vezi și ALBUM FOTO pe pagina de facebook Oficial Media

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share