03/04/2020

Cosmin Bozieru, PRO România Dâmbovița – Târgoviștea vrea parcări

Astăzi, la sediul Pro România Dâmbovița a avut loc conferința de presă unde a fost adusă în atenție o problemă pe care târgoviștenii o întâmpină în fiecare zi, lipsa locurilor de parcare Download the night. Un oraș care a devenit deja sufocat de numărul mare de mașini și care va trebui în scurt timp să fie ”aerisit” prin găsirea unor soluții nu doar a părcărilor dar și a reducerii traficului, mai ales în zona centrală și pe arterele importante Welcome to The Winter Bone. Poate în timp ne vom dori și noi să ajungem un oraș verde și curat, fără poluare și vom înțelege că mediul înconjurător este prima casă de care trebuie să avem grijă glassfish.

Cosmin Bozieru, fostul viceprimar, a anunțat cu această ocazie, faptul că Pro România Târgoviște a inițiat o Campanie de strângere de semnături, pentru construirea unei parcări supraterane în zona centrală a orașului. 

 ”Târgoviștea vrea parcări”

”Din discuțiile pe care le-am avut cu cetățenii din orașul Târgoviște s-a desprins o nevoie acută a locurilor de parcare din centru, și astfel s-a născut și inițiativa noastră de strângere de semnături pentru parcări supraterane în centrul orașului Download visual studio express 2015. Noi am identificat două locații, dar sperăm ca odată cu demararea acestei campanii, și Administrația Publică Locală să vină alături de noi și să găsim cele mai bune soluții”, susține fostul viceprimar 자전거 탄 풍경.

Cele două locații identificate se află în spatele fostului magazin Muntenia și în fața cinematografului Independența. 

Imagini din conferința de presă:

Editor: Miruna Lunescu

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
comments