Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Oana Vlăducă, deputat Pro România: ”Sunt momente în care trebuie să ne ridicăm deasupra intereselor partizane!”

Oana Vlăducă dezaprobă total practicile PNL, în aceste momente în care se impune o coeziune socială și politică pentru a trece fără urmări peste pandemia COVID 19.

Oana Vlăducă

Dar cum pe principiul că o nenorocire nu vine niciodată singură, deputata Pro România, ne-a mărturisit că a fost șocată de ceea ce a văzut ieri în acțiunile ridicole de la vârful PNL. Parlamentarul dâmbovițean anunțase cu o zi în urmă că Pro România va vota guvernul și facea apel la responsabilitate către toți decidenții politici, pe pagina sa de facebook.

Șoc de criză, pam-pam! Citește aici!

Deputat Pro România, Oana Vlăducă:

”Responsabilitatea-i pentru toată lumea / dacă doar o clamăm și o pretindem altora, nu suntem buni de nimic

PRO ROMÂNIA a fost primul partid care a anunțat că, în ciuda evidentelor vulnerabilități, va vota pentru învestirea Guvernului Cîțu, pentru că sunt momente în care trebuie să ne ridicăm deasupra intereselor partizane.

Criza de sănătate pe care o traversăm este un astfel de moment. Și mă bucur că semnalul nostru a determinat o coagulare parlamentară de largă susținere pentru acest punct de vedere. Spunem și dovedim că suntem #ProRomânia”

Vă reamintim că Florin Cîțu, pe 12 martie 2020, și-a depus mandatul de prim-ministru desemnat cu 10 minute înainte de votul în Parlament. Situație care a bulversat opinia publică și reprezentanții tuturor partidelor, chiar și pe cei din PNL.

Oana Vlăducă, deputatul Pro România, afirmă cu uimire, că este greu de imaginat momentul creat de trioul Iohannis-Orban-Cîțu.

Oana Vlăducă

”Credeam că nu poate să mă mai mire nimic în politică. #PNL reușește ceva greu de imaginat în ziua de azi: să îngrețoșeze și mai puternic opinia publică decât au reușit alții, mai demonizați, să o facă în trecut.

S-a depășit orice limită de ridicol/grotesc/dispreț. Mi-e jenă de momentul pe care l-au produs azi domnii Iohannis, Orban și Cîțu.” Oana Vlăducă, deputat Pro România Dâmbovița.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share