Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Cozmin Gușă: Încep anchetele pentru furturile din pandemie

Cozmin Gușă lansează în stilul său caracteristic un anunț care îi va face pe mulți politicieni să tremure, și anume că încep anchetele pentru furturile din pandemie
Cozmin Gușă scrie pe Solid News că vine CIRCUL la “Carnavalul de la București”, dar PÂINEA încă nu se dă. Și anume, spune analistul, el a aflat că vine tăvălugul peste “Hoții din pandemie”.
”Scandalul Vanghelie este doar preludiul unor acțiuni în forță ale procurorilor, acțiuni ce se-anunță pentru următoarele două săptămâni. LuCOVID s-a carantinat până azi, de luni însă poate da și el lămuriri. Și mulți alții ce-au “ciordit” din banii unei țări deja secătuite”, este profeția lui Cozmin Gușă.
Dar, observă analistul, esențial ar fi ca procurorii să fi luat deja urma banilor furați, altfel ne vom trezi doar cu un “carnaval” zgomotos ce va avea rolul doar să acopere urletele de furie ale oamenilor, buzunăriți grav prin HOȚIA DIN ENERGIE.
”Hoție de care sunt responsabili majoritatea celor ce conduc, unii c-au pus-o la cale, alții c-au votat, ceilalți c-au știut și-au tăcut”, arată Gușă cu degetul spre clasa politică, potrivit ro.sputnik.md.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share