Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Crimă și Pedeapsă după F.M. Dostoievski, regia Dumitru Acriș – Teatrul Tony Bulandra Târgoviște

Vă așteptăm fix pe scenă, doar duminică 9 februarie, fix la orele 19;oo, în Sala Mare, la super-producția marca Teatrul Tony Bulandra – Crimă și Pedeapsă! ?

după F.M. Dostoievski
regia: Дмитрий Акриш

în distribuție: Farcas Bogdan | Andrada Fuscaș | Ana Maria Carablais | Iulia Verdes | Cristina Dumitra | Liviu Cheloiu | Maria Teodora Filip | Andreea Tănase | Puiu Jipa | Daniel Nuţă

Fiecare persoană este suma tuturor oamenilor pe care i-a întâlnit. Fiecare interacțiune imprimă un anumit tip de mesaj, de energie, de reacție. Suntem oglinzi unii pentru alții. Suntem prea puțin conștienți de modul și forța cu care îi influențăm pe cei din jurul nostru, prin felul nostru de a fi și prin acțiunile noastre.

Spectacolul „Crimă și pedeapsă” pe care îl propune regizorul Dumitru Acriș (Moscova), la Teatrul Tony Bulandra din Târgoviște, are la bază aceste idei: dualitatea sau, mai bine zis, pluralitatea ființei umane și reflexiile ei. Tocmai datorită acestei viziuni, se ajunge la o „Crimă și pedeapsă” fără Raskolnikov… de fapt, fără un Raskolnikov unic, ci unul reflectat în fiecare dintre celelalte personaje. Fiecare interpret, fie bărbat, fie femeie, ajunge să îl joace pe Raskolnikov, să ne înfățișeze o anumită latură a acestuia. Studentul a răscolit adâncurile fiecăruia dintre ei și, acum, ei reproduc aproape inconștient ceea ce i-a marcat sau dezvăluie ceea ce ei înșiși au imprimat în personalitatea lui Raskolnikov.

„Crimă și pedeapsă” fără Raskolnikov este o viziune complet nouă și foarte curajoasă. Convenția este însă cu ușurință acceptată, pentru că îl determină pe spectator să își folosească atenția distributivă, de detectiv. Din cuantumul de acțiuni psihologizate se alege o concluzie cutremurătoare: oricine este în stare de orice. Toți sunt pe urmele criminalului, dar criminalul este în noi. De aceea, nu judecați!

Poți comanda bilete online aici:

☛ Bilete online: https://www.eventim.ro/ro/bilete/crima-si-pedeapsa-targoviste-teatrul-municipal-tony-bulandra-1182571/performance.html
______________________________________________________

Sau aici:

☎️ Telefonul agenției de bilete a teatrului: 0245.210.046;
✆ WhatsApp: 0799.759.012;
? E-mail: rezervari@tonybulandra.ro
? Agenția de bilete a teatrului: Bulevardul Regele Carol I nr. 43
? Program de lucru: L – D: 09.oo -19.oo

? sursa: www.tonybulandra.ro

Distribuie acest articol Oficial Media
Share