Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cristian Stan: Piețele din Târgoviște vor fi organizate în spațiul deschis

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a precizat astăzi pe pagina de facebook, faptul că a luat decizia de a reloca activitatea de comercializare de la Piața 1 Mai in afara halei, astfel incat piata va fi organizata in spatiu deschis.
Update 9 noiembrie: „Chiar in contextul aplicarii intocmai a Hotararii de Guvern prin care s-a dispus suspendarea activitatii pietelor agroalimentare la interior, incepand cu aceasta dimineata, Piata 1 Mai functioneaza tot in hala, dupa ce au fost indepartate geamurile.
Desi nu este o situatie simpla, consideram ca este cea mai buna solutie in contextul actual.
Asiguram toti targovistenii ca vom cauta in continuare sa gasim cele mai potrivite modalitati de a depasi aceasta perioada, incercand sa protejam atat interesele producatorilor locali, cat si pe cele ale cumparatorilor, cu respectarea intocmai a masurilor impuse.” (Cristian Stan)
”In contextul deciziei guvernamentale fara precedent de a suspenda activitatea pietelor agroalimentare, in aceasta dimineata am discutat cu producatorii locali din Piata 1 Mai pentru a gasi impreuna solutii de a depasi actuala situatie.
Am luat decizia de a reloca activitatea de comercializare in afara halei, astfel incat piata va fi organizata in spatiu deschis.
Totodata, boxele de lactate vor avea desfacere direct catre exterior, chiar la aceasta ora realizandu-se activitatile de adaptare a acestora, astfel incat cumparatorii sa nu mai fie nevoiti sa patrunda in interiorul halei, precum si de reparare a aleii de acces.
In acelasi timp, in functie de solicitari, vom pune la dispozitia producatorilor spatii de comercializare si in celelalte piete deschise din municipiul Targoviste, unde exista locuri vacante suficiente.
Vreau sa ii asigur pe toti targovistenii ca vom depune toate eforturile pentru a face fata situatiei, astfel incat sa protejam interesele producatorilor locali, oricum afectate deja de pandemie si de primele semne de criza economica, dar si nevoia targovistenilor de a avea acces la produse proaspete, cu respectarea insa intocmai a masurilor impuse” a transmis Cristian Stan.
Este posibil ca imaginea să conţină: unul sau mai mulţi oameni şi mâncare
Distribuie acest articol Oficial Media
Share