Cristian Stan: Târgoviștea crește frumos și nimeni nu mai contestă asta

Primarul municipiului Târgoviște, Daniel Cristian Stan, a transmis un mesaj la finalul ediției 2021 a Zilelor Cetății, în cadrul Ședinței festive a Consiliului Local Târgoviște.
 ”Târgoviștenilor de pretutindeni le spun, din suflet, „LA MULȚI ANI”! Este sărbătoarea Cetății, sărbătoarea comunității, sărbătoarea tuturor celor pentru care Târgoviște înseamnă CASĂ, înseamnă FAMILIE, înseamnă PRIETENI, înseamnă un mediu prietenos, generos, potrivit nevoilor, trebuințelor și speranțelor lor.
De fiecare dată când îmi așez mesajul pe care-l rostesc la Zilele Cetății, mă gândesc la lucrurile bune care s-au întâmplat aici de la ultima sărbătoare. Și reflectez dacă am crescut, dacă am progresat, dacă am greșit, dacă am fost onești, dacă am fost corecți față de responsabilitățile pe care ni le-am asumat.
Inima îmi spune că am făcut tot ce-a depins de noi ca lucrurile să evolueze în direcția bună în orașul nostru. Cu eforturi mai mari decât în alte perioade, bazându-ne aproape exclusiv pe puterile noastre, dar cu aceeași implicare și pasiune și determinare și energie, care ne-au fost „aliați” în toți acești ani.
Târgoviștea crește frumos și nimeni nu mai contestă asta. E o bucurie comună această dezvoltare și ea dă sens muncii noastre. O muncă pe care o consider împărțită cu fiecare locuitor al acestui oraș, „complice” la lucrurile bune care se întâmplă prin faptul că ne-a acordat încrederea sa. Sărbătoarea Cetății e sărbătoarea fiecărui târgoviștean în parte. Mie îmi place să spun că e ca și cum ar fi ziua mea.
Am traversat un an dificil și aproape că nici nu vreau să mă mai gândesc la ce-a fost. Cu limitări, cu restricții, cu tot felul de încercări mai mult sau mai puțin suportabile. Dar am știut să tratăm totul cu responsabilitate și să facem din asta o oportunitate de a ne regăsi și recâștiga, cumva, mediul intim din jurul nostru, familie, prieteni buni etc.
Acum pășim (sau, măcar, așa vreau să cred) pe un drum al recâștigării normalității. Au fost câteva zile în care ne-am bucurat pe deplin de os al cuvântului, cu muzică, sport, evenimente culturale, inaugurări ale unor obiective importante pentru comunitate. Am fost din nou mulți, laolaltă și ne-am bucurat de asta ca de o reîntâlnire cu oameni dragi după o perioadă lungă.
Azi închidem aceste Zile. Dar, de mâine, vom fi înapoi în stradă, în mijlocul vostru. Pentru că vrem, ca și anul viitor, de Zilele Cetății, să avem despre ce povesti.
Vă mulțumesc pentru toată încrederea pe care mi-ați și ne-ați acordat-o și vă promit că nu o vom irosi.
La mulți ani, Târgoviște! La mulți ani, târgovișteni – oriunde v-ați afla! Aici e casa noastră!”

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share