Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Croaziera este regina vacanțelor. Află cum poți să trăiești momente unice în viață pe aceste adevărate orașe plutitoare

În ultima vreme vedem tot mai des oameni care călătoresc pe diverse continente în locuri exotice, în zone geografice în care nici nu ai avea curaj să visezi că ajungi vreodată. Îi vedem în croaziere, pe nave imense ca niște adevărate orașe plutitoare. 

Croaziera este regina vacanțelor

Avem tendința de a crede că ele se adresează numai celor foarte bogați. De vreo 7 ani, o să vă dau o veste extraordinară, croaziera este accesibilă și omului de rând. Și într-un anumit program, croaziera a ajuns să poată fi rezervată și de către o familie cu venituri modeste, cu salarii normale.

Am întâlnit și am fost plăcut surprins să văd oameni simpli, să văd seniori, oameni de vârsta a treia, să văd familii cu copii, cu copii mici chiar în aceste croaziere care se mișcă fantastic între două sau trei continente, între 3-4 țări, 5-6 orașe.

O singură croazieră atinge atât de multe obiective pe care cu vacanțele clasice le-ai explora în foarte mulți ani

Ce avantaj reiese din asta? Gândiți-vă ce ar însemna să mergeți, să vă doriți să vedeți toate aceste șase orașe sau toate aceste continente ori țări -cum am spus mai devreme- și să plecați cu avionul sau cu un autocar ori într-o excursie organizată de o agenție etc. Ar fi niște costuri extraordinar de mari pentru că n-ați putea cuprinde mai mult de un oraș sau două din cele pe care vi le-ați plănuit. Iar pentru a vizita toate obiectivele pe care le atinge o croazieră ar fi necesar să plecați de 3-4 ori. Nu-ți ajunge o viață să vezi destul din lumea asta fascinantă, dar pe o navă de croazieră ai putea să te bucuri de cât mai multe minuni.

Croaziera este regina vacanțelor

Membrii clubului beneficiază de reduceri și pachete promoționale

Costurile pe cont propriu s-ar ridica undeva la triplul prețului pe care îl plătiți într-o croazieră. Și în plus de asta ceea ce au creat membrii clubului InCruises este ofertant și atractiv datorită faptului că au foarte multe facilități. Toți cei care sunt membri în club beneficiază de reduceri și alte nenumărate avantaje.

Vă invităm pe facebook în grupul de călătorii:

✔ Traiește liber, călătorește, iubește, minunează-te!

Eu ce vă pot spune este că am cunoscut oameni simpli care mărturiseau că nu au visat niciodată să meargă într-o croazieră și în momentul în care au intrat în club, după trei luni, au reușit să plătească o croazieră. Desigur că toți cei care fac parte din club au avantaje și aici nu vorbim numai de croaziere, vorbim de orice club din lumea asta, fie el de șah, fie el de golf, fie un club turistic montan. Oamenii se sprijină între ei, oamenii se ajută între ei. Așa este și în cazul membrilor din inCruises.

Eu vă învit mai jos pe link să urmăriți un video iar pentru cei care sunt doritori de asemenea vacanțe trebuie să știe că vor trăi din plin fiecare zi.

Click aici: Bun venit la InCruises

Nu există oboseală pentru că noaptea nava circulă între diverse obiective, între punctul A, punctul B, punctul C, în timp ce oaspeții dorm sau petrec în atâtea restaurante câte sunt pe navă, sau la teatru, la concerte, în diverse momente artistice, la spa, în cluburi, sau la piscine. Tot ce poți avea într-o stațiune de top sau chiar mai mult. Dacă există o zi pe mare, aceea se petrece într-un mod spectaculos și rămâi cu amintiri de neuitat de acolo.

Dimineața se ajunge în port, poți pleca să vizitezi orașe, să vizitezi insule, Malta, Tenerife, Hawaii, Țara de Foc… cine vrea America de Sud, cine vrea Alaska, cine vrea Mediterana. O șansă unică de a fi parte din ceea ce doar pe National Gegraphic mai vezi.

Click aici: Vedeți și vă minunați!

Sunt și oameni care vor mai aproape, croaziere foarte ieftine, Genoa, Marsilia, Barcelona, Palma de Mallorca. Există fel și fel de linii de croazieră pentru toate gusturile, pentru toate buzunarele. Amintirile cu care vă întoarceți de acolo vor fi fără egal. Dar, într-adevăr, mai ales în sezonul estival, ele au costuri pe care, dacă sunteți membri ai clubului le puteți reduce foarte tare, astfel încât să plătiți mai puțin chiar decât dacă v-ați duce într-o vacanță scurtă aici în România, la mare sau la munte.

Există detalii pe pagina clubului, vă las linkul mai jos. Pentru alte informații vă stau la dispoziție în mesaj privat, pe WhatsApp sau email.

Contact:

Cristi Iordache Whatsapp 0769453508

Email 1: cris.iordache25@yahoo.com

Email 2: cristi-iordache@incruises.com

Pagina inCruises: Înscrie-te acum!

Munții Apuseni, în topul celor mai frumoase locuri din Europa

Nu subestimați Aconcagua! Două decese și două accidente foarte grave în ultimele zile

La Târgul de Turism a fost înmânat avizul primului OMD din România

Distribuie acest articol Oficial Media
Share