Cu numere false și fără permis la volanul mașinii pe străzile Timișoarei

Posibilă tragedie evitată prin vigilența jandarmilor, alertați de stilul haotic de a conduce pe străzile din Timișoara, al unui tânăr fără permis, într-un autoturism cu numere false.
În data de 8 ianuarie a.c., un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara, aflat în timpul derulării activității de menținere a ordinii publice în zona de responsabilitate, a depistat un tânăr in vârstă de 19 ani, conducând, fără permis, un autoturism cu numere de înmatriculare false, pe un bulevard din Timișoara.
Jandarmilor le-a atras atenția comportamentul rutier neobișnuit al conducătorului auto, care nu reușea să păstreze direcția de deplasare pe sensul de mers și au sesizat faptul că autoturismul avea numere de înmatriculare temporare emise de statul german, expirate din anul 2017. Ca urmare a celor constatate, jandarmii au solicitat în sprijin un echipaj de poliție.
Din verificările polițiștilor rutieri, s-a constatat că autoturismul era, de fapt, înmatriculat în România, iar tânărul care se afla singur în mașină, nu avea dreptul legal de a conduce pe drumurile publice.
Persoana în cauză a fost condusă la secția de poliție, pentru continuarea cercetărilor.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share