Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum ne afecteaza viata energiile negative? Metode de vitalizare

energie1-647x370

Stiti ca fericirea atrage fericire, corect? Oamenii pozitivi atrag energie pozitiva iar persoanele negative sunt atrase de energie negativa. Avem tendinta de a percepe energia negativa ca ceva ce alte persoane au. Sigur, uneori suntem foarte negativisti “du-te departe si lasa-ma in pace lume”, dar stiti ca negativitatea se poate inradacina in voi si va fi neobservata?

Asta pentru ca negativitatea poarta o deghizare numita “realitate”. Este usor sa zici ca esti “doar realist” neindraznind sa visezi si sa crezi in acel vis.

Se presupune ca oamenii pozitivi nu sunt realisti – ei sunt naivi, ca acestia sunt in faza de negare cu capul blocat in nisip si ca ei pun zambete false in fata dificultatilor. Dar ei sunt cu adevarat fericiti sau are legatura cu energia lor pozitiva?

CE ITI CONSUMA ENERGIA? METODE DE VITALIZARE!

Luati in considerare acest lucru: De cand “a fi realist” inseamna ca lucrurile vor merge prost ?

Daca versiunea voastra de realitate este negativa, va conditionati sa credeti ca tot ceea ce poate merge prost va merge prost si tot ce poate merge bine, va merge probabil tot prost. Convingerile inconstiente care au avut loc te fac o persoana negativa fara ca tu sa fii constient de ea.

In cazul in care aceasta negativitate este atat de inradacinata in tine si nu ai observat, cum vei face pentru a determina daca esti blocat intr-un nor de energie negativa care atrage persoane nepotrivite, situatii gresite si sentimente gresite? Si cum poti  fi sigur ca aceasta negativitate nu se va perpetua.

Iata un test rapid pentru a masura nivelul de energie negativa din tine:

  • Te plangi? Tot timpul sau doar uneori?
  • De multe ori discuti ce se intampla rau in lume sau ceea ce este bine? Aceasta include vremea “teribila”, traficul “oribil”, economia “proasta”, legi “proaste”, etc.
  • Critici? Tot timpul sau doar anumiti oameni?
  • Esti atras de drame si dezastre (te poate dezlipi cineva de la televizor, atunci cand este o stire cu un dezastru?)
  • Dai vina pe tine? Tot timpul sau doar in anumite situatii?
  • Crezi ca nu ai nici un control asupra celor mai multe rezultate?
  • Te simti o victima? Vorbesti despre oamenii care fac lucruri pentru tine?
  • Esti recunoscator pentru ceea ce este sau vei fi recunoscator cand lucrurile sunt potrivite pentru tine?
  • Simti ca lucrurile se intampla cu tine? Sau crezi ca ele se intampla prin tine?

Aceste ultime doua puncte sunt importante: In cazul in care nu esti recunoscator decat atunci cand lucrurile merg bine, esti negativ. Daca esti recunoscator pentru ceea ce este, inclusiv scoala vietii neplacuta, atunci poti invita mai multa energie pozitiva in viata ta.

CUM SA PREVENIM FURTUL ENERGETIC

Crezand ca lucrurile care ti se intampla tie, te pun in rol de victima; este usor sa fii negativ pentru ca este convenabil sa renunti la aceasta putere. Ia in considerare si aceasta varianta: cine sau ce este de vina atunci cand lucruri bune ti se intampla? Nu esti de acord ca esti responsabil de lucrurile bune care ti se intampla – ai muncit din greu, l-ai castigat, etc…dar dai vina pe evenimente extreme sau pe alte persoane atunci cand ai parte de un esec? Deci cand ti se intampla lucruri bune, sunt un rezultat a ceea ce faci, dar cand se intampla lucruri rele, ei sunt de vina?

Nimanui nu ii place sa auda asta. Este nevoie de curaj pentru a accepta ca tu iti creezi experienta de viata.

Daca ai raspuns afirmativ la oricare dintre intrebarile de mai sus, atragi energie negativa intr-o oarecare masura. Pentru a sterge energia negativa si sa iti ridici vibratia, va trebui sa te antrenezi pentru a alege o atitudine pozitiva.

Iata o idee interesanta de luat in considerare: ai observat ca oamenii pozitivi par ca obtin tot ceea ce isi doresc de la viata si chiar daca lucrurile nu merg, ei tot se bucura de viata lor… in timp ce oamenii negativi se vaita despre nenorocirile lor si chiar si de lucrurile bune din viata lor?

CAUZELE SPIRITUALE ALE BOLILOR (I)

Incerca 3 pasi pentru a sterge energia negativa:

1. Atitudinea – “Cand te gandesti ca totul este din vina altcuiva, vei suferi foarte mult. Cand iti vei da seama ca tot ce izvoraste este doar de la tine, vei invata pacea si fericirea” – Dalai Lama

2. Anuleaza gandurile negative si inlocuiestele cu ganduri pozitive. Acest lucru se face cu practica, dedicare si te va face sa iei o decizie de a vedea lumea prin ochii “ceea ce chiar poate merge” in loc de “poate merge prost”.

3. Utilizeaza iubirea ori spiritualitatea pentru a sterge energia negativa si sa aduci mai multa lumina si dragoste in viata ta. Fii pozitivi, in loc sa absorbi negativitate. Depaseste trecutul. Crezi in intuitie in loc de “realitate”. Nimeni nu vrea ca energia negativa sa patrunda in viata lui, dar multi dintre noi permitem acest lucru. Il permitem inconstient bazat pe trecut care sugereaza un rezultat inevitabil la anumite situatii. Cand o sa depasiti acesta conditie va veti da seama ca viitorul nu este batut in cuie si veti avea mai mult control asupra situatiei voastre decat ati crede – atunci veti putea incepe in a proiecta in mod constient viata voastra.

Ce se va intampla atunci? Energia ta pozitiva va atrage ceea ce considera ca este bun si potrivit pentru tine: oameni, situatii, lucruri… si vei observa o crestere uriasa in fericirea si pacea ta interioara.

De ce sa nu alegem energia pozitiva? Daca vei face unele modificari, vei observa rapid multe schimbari pozitive in viata ta. Bucura-te de sentimentele bune si de abundenta!
Sursa: secretele.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">