Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ACCEPTAM POLITICI DE STANGA DAR NU GRUPARI MAFIOTE!

10751844_10204254618698458_1142479825_n

Cotidianul online OFICIAL MEDIA accepta orice crez politic, religios sau de constiinta.
Referitor la campania de lupta impotriva ilegalitatilor Partidului Social Democrat, mentionam ca nu toti membri acestei grupari au stiinta despre, sau au participat activ la atrocitatile din 1990-1996, precum si la alte actiuni de crima organizata.
Activitatea DNA-ului este in plina desfasurare, justitia isi face datoria si in atentia lor sunt in continuare CONDAMNATI SI/SAU CONDAMNABILI.


In orice societate civilizata sunt tolerate politicile atat de stanga cat si cele de dreapta, iar cetatenii sunt liberi sa aleaga ideologia cu care rezoneaza.
In acest moment Romania nu are un partid de stanga bazat pe politici si programe administrative, ci doar un paravan pentru o organizatie mafiota. E de preferat ca in cel mai scurt timp sa isi faca aparitia pe scena politica un partid cu politici sociale, poate chiar cu actuali membri de buna credinta ai PSD.
Pana atunci OFICIAL MEDIA va dezvalui toate nelegiuirile exercitate impotriva propriului popor de catre indivizi sau grupuri de interese dintre care unii se afla acum la guvernare.

CONDAMNATI SI/SAU CONDAMNABILI (5) – PSD(FSN) – Atrocitati ingropate

 

Condamnati si/sau condamnabili (3) Miron Cozma cu si despre Gabriel Oprea

 

CONDAMNATI SI/SAU CONDAMNABILI (1) – Romania procurorilor morti si a agentilor acoperiti – „Mătuşa lui Panait a susţinut că ultimul om care l-a văzut pe nepotul ei înainte să se sinucidă a fost Victor Ponta, pe atunci şef al Corpului de Control al guvernului Adrian Năstase”

 

Gabriel Oprea: „Victor Ponta nu are niciun Dumnezeu!”

 

SUNTEM MANDRI CA VICTOR PONTA ESTE ROMAN SAU NE ESTE RUSINE?

 

Psihiatrul Florin Tudose: ” PONTA MERGE REGULAT LA BISERICA POATE CHIAR DINAINTE DE A VENI PE LUME”

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share