Cum să respiri corect cu cele mai calitative dispozitive medicale, dupa laringectomia totala

Recuperarea post-operatorie la nivelul căilor respiratorii superioare este indiferent de situație, extrem de dificilă.

Chiar dacă pacientul a suferit o laringectomie sau o traheostomie, produsele de uz medical pentru recăpătarea funcțiilor vorbirii și a respirației sunt necesare să fie folosite.

canula traheala

În prezent, piața de dispozitive medicale oferă foarte multe modele pacientului care pot să aibă un preț costisitor și să nu ajute.

Clarfon este unul dintre liderii de pe piața dispozitivelor medicale benefice pacienților laringectomizați. În cabinetele Clarfon, orice pacient găsește o gamă variată de canule traheale confecționate din diverse materiale şi forme diferite, astfel încât fiecare pacient să aibă posibilitatea de a beneficia de o proteză personalizată.

Pentru primele 6 luni de la momentul operației de laringectomie, poate chiar un an, se recomandă ca pacientul să poarte un dispozitiv medical ce îmbunătățește calitatea aparatului respirator care să fie dintr-un material dur, nu din silicon. După ce edemul apărut în urma operației se retrage, pacientul poate folosi şi canule din silicon.

Clarfon este mereu aproape de pacienții săi și oferă şansa de achiziționare de canule traheale cu Decontare CAS – Casa de Asigurări decontează suma de 1.945,40 lei, pentru 4 bucăţi canule traheale / an.

Una dintre cele mai renumite canule traheale, pentru raportul calitate preț este Provox LaryTube.

Aceasta poate fi folosită pentru:

  • a atașa Filtrele HME;
  • a atașa valva de vorbire Provox FreeHands FlexiVoice;

Provox LaryTube este disponibilă în 3 variante:

  1. Provox LaryTube Standard
  2. Provox LaryTube Fenestrated
  3. Provox LaryTube with Ring

Vino în cabinetul Clarfon din oraşul tău și un specialist îți va recomanda canula traheală specifică nevoilor tale, la prețuri de excepție și calitate superioară.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share