29/09/2020

Cum să te protejezi de energia negativă

Să recunoaștem, vor exista întotdeauna oameni în viața noastră care ne stresează, care ne fură energia sau ne vor lăsa să ne simțim iritați după o interacțiune cu ei.

Așa cum spune unul dintre poeții mei preferați, Rumi: “Dacă sunteți iritat de fiecare frecare, cum veți mai fi lustruit?”

Aparent oamenii sau influențele “negative” vin în viețile noastre nu pentru a ne hărțui, ci pentru a ne învăța ceva. Trebuie să ne amintim că suntem cu toții conectați, deci ceea ce observi în altcineva există și în tine.

Dacă sunteți înconjurați de influențe negative de care nu puteți scăpa cu adevărat, cum ar fi în mediul de lucru sau chiar în familia dvs., există unele lucruri pe care le puteți face pentru a vă proteja energia.

Dar, înainte de a vedea aceste tehnici, este foarte important să ne amintim că oamenii “negativi” sunt și ei tot oameni.

Afișarea dragostei și a respectului față de ei este extrem de importantă, deoarece amintiți-va, suntem cu toții conectați. Modul în care tratați o altă persoană se reflectă în modul în care vă tratați pe voi înșivă și lumea înconjurătoare.

Chiar dacă poate fi greu să fiți amabili cu cineva care vă tratează prost, aveți grijă să nu permiteți implicarea ego-ului dumneavoastră.

Persoanele negative sunt oameni care suferă și nu trebuie să-i agravezi prin a-i judeca, eticheta sau bârfind despre ei în spatele lor.

Acest tip de energie va exacerba negativitatea și vă va ține blocat în țesătura încâlcită.

Nu vă alăturați dramelor. Puteți folosi aceste tehnici în schimb –

Protejați-vă Chakra Solar Plexus
Chakra Solar Plexus se află lângă buric și este locul în care creați atașamente energetice sau corzi cu oameni.

Cu toții avem cabluri energetice care provin de la Plexusul Solar și atașați Plexului Solar al altor persoane. Unele cordoane pot fi foarte subțiri și ușoare, unele pot fi sănătoase și puternice, dar unele pot fi nesănătoase sau chiar toxice.

Gândiți-vă la aceste cabluri de atașament ca fluxul de energie între o persoană și alta.

Atunci când conexiunea este armonioasă, energia curge armonios, dar atunci când conexiunea nu este sănătoasă, energia curge într-un mod lent.

Energia poate, de asemenea, să curgă numai pe o parte, de aceea vă puteți simți drenat după ce vă petreceți timp cu o anumită persoană.

Cu toții avem cabluri energetice cu oameni pe care îi întâlnim, colegi de suflet, spirite înrudite și oameni din viețile noastre anterioare. Și o parte din experiența noastră pe Pământ învață să se ocupe de toate tipurile de conexiuni.

Vizualizați vindecarea conexiunii

Dacă există o anumită persoană în viața voastră care vă deranjează, poate vă faceți o clipă pentru a vă răzgândi și pentru a vizualiza tipul de cordon pe care l-ați creat cu această persoană.

Imaginatia noastra este adesea foarte buna in anularea de modele energetice subconstiente pe care le-am creat.

Odată ce înțelegeți cablul energetic, puteți vizualiza modul în care doriți să vedeți cablul sau puteți face un ritual de tăiere a cablului.

Acest ritual de tăiere a cablului este excelent pentru a “reseta” cablurile pe care le aveți cu o altă persoană.

Postura de protecție

Un alt truc pentru a vă proteja Chakra Solar Plexus de influențele negative este prin protejarea zonei stomacului cu brațele.

Acest lucru vă poate ajuta să preveniți evacuarea energiei și, de asemenea, vă împiedica să intrați în energia lor.

Pur și simplu înfășurați brațele în jurul zonei stomacului și pastrati corpul ușor în lateral  fata de persoana respectiva ori de câte ori trebuie să vă confruntați cu o situație negativă.

Dacă vedeți vreodată pe cineva care se află în această poziție, ei ar putea să o facă subconștient pentru a-și proteja energia!

Protejați-vă chakra inimii
Chakra inimii este un alt centru energetic în care se creează legături cu oamenii. În timp ce toți avem cabluri cu oamenii din Chakra Solar Plexus, cordoanele chakrelor de inimă nu sunt la fel de comune.

Conexiunile pe chakra inimii sunt adesea văzute între iubiti, colegi de suflet și conexiuni foarte profunde din viata trecuta.

Energia negativă nu poate în realitate să intre în Chakra inimii, deoarce Chakra inimii se închide și se blochează. Aceasta nu este o problemă atât de mică pe termen scurt, dar pe termen lung poate provoca o slăbire a inimii.

Utilizați cristale

Pentru a vă proteja chakra inimii, vă recomandăm să purtați un colier cu un cristal de protecție. Încercați să aveți cristalul pe un lanț lung, astfel încât acesta să stea cât mai aproape de inimă.

Unele cristale de protecție bune pentru chakra inimii includ culorile roz sau verde.

Și, în cele din urmă, dacă situația devine prea greu de manevrat și dacă vă fura prea multă pace, este posibil să fiți nevoiti ca in timp să vă îndepărtați de persoana respectiva.

Când sunteți îndoiti, puneti-vă această întrebare – “Care este cel mai iubitor lucru pe care-l pot face pentru mine?” Și apoi urmați răspunsul.

Tanaaz- http://foreverconscious.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share