Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum scapam de oboseala cu ajutorul plantelor

plante-medicinale-pentru-gradina

 

 

Nu exista o cura pentru orice, si cu siguranta nici o persoana de pe aceasta planeta care sa fie la fel cu o alta, trecand de aspectul fizic al gemenilor. Cu acest lucru in minte, solutia ta ar putea fi constituita de cateva remedii, asa ca ia in considerare toate cele ce urmeaza, cerceteaza-le si nu fii speriat de hrana Naturii ca energie.

Daca suferi de rinichi, inima, obezitate, diabet, apnee de somn, probleme psihologice, depresie, anxietate, amaraciune sau stres, poate ca boala este cauzata nu doar de o lipsa de nutrienti, ci de asemenea si de medicamentele ce contin chimicale utilizate pentru a “trata” simptomele.

 

Remedii herbale pentru oboseala

Ren Shen (Radix Ginseng): unul dintre cele mai cunoscute tonice ale energiei vitale din corpul nostru.

Da Zao (curmala chinezeasca, jujuba)

Gan Cao (licorice/lemn dulce): utilizata in cazurile de deficienta ale energiei vitale la plamani si splina

Dang Gui (radacina de anghelica chinezeasca/Angelica sinensis, Tang-Kuei): o alta planta foarte populara.

Yin Yang Huo (iarba caprei): utilizata pentru impotenta.

Hei Zhi Ma (seminte de susan negru)

Vitamina B12 si complexul vitaminic B: acestea joaca un rol critic in infrangerea oboselii cronice, intrucat corpul le utilizeaza pentru a metaboliza energia. Este puternic recomandat ca sa alegi varianta organica (o gramada de pacaleli cu vitamina B se fac mereu). Poti sa mai iei in considerare suplimente injectabile sublingual (sub limba) si subcutanat (sub piele).

Oligoelemente (si picaturi concentrate): daca nu iti poti regenera celulele in mod eficient si nu poti produce energia adecvata, atunci sa te duci la doctor pentru a ti se prescrie medicamente facute in laborator, ar putea fi CEL MAI RAU lucru pe care il poti face. Este momentul pentru un spectru integral de oligoelemente minerale ionice, incluzand magneziu, crom, fier si zinc.

Saruri de mare: acestea contin o gramada de aceste minerale, in special sarea de Marea Moarta! Pielea ta este cel mai mare organ, asa ca asigura-te ca faci frecvent bai cu sare Epsom sau de Marea Moarta. Asta ajuta la detoxificare si absorbtia mineralelor.

Polen de albine: acesta este considerat de multi ca fiind hrana perfecta de pe planeta Pamant, si poate fi utilizat si pentru oboseala fizica, si pentru cea intelectuala, furnizand energie durabila pe tot parcursul zilei.

Maca: Maca a fost utilizata de mii de ani, dar majoritatea oamenilor nu a auzit niciodata de ea, cu atat mai putin sa o puna in smoothie-urile lor. Maca creste in America de Sud din abundenta la mari inaltimi. Maca iti echilibreaza in general sistemul corpului, deoarece este bogata si in oligoelemente, si in complexul vitaminic B. Fii gata pentru energie naturala!

Vitamina C: vitamina C organica poate eradica oboseala cronica. Cheia este suplimentarea cu vitamina C lipozomala pentru o absorbtie adecvata in corp. Acest tip prezinta o incapsulare a vitaminei C in straturi protectoare de lipide si o livreaza direct in fluxul sanguin.

Iod: dupa cum s-a mentionat mai inainte, asaltul chimicalelor fluorurare si de asemenea radiatiei ionizante au lasat milioane de oameni cu mari deficiente din iodul atat de necesar. Acest lucru alimenteaza o oboseala perpetua. Ia in considerare principalele simptome ale fibromialgiei, depresiei si sindromului de colon iritabil.

sursa

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share