Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Intalnire de coaching, 4 septembrie: Profesia, intre pasiune si destin

coaching-in-romania

 

 

Cu totii alocam o parte importanta din timpul nostru activitatilor profesionale. Si ne surprindem, nu o data, intrebandu-ne daca ceea ce facem este cu adevarat profesia potrivita pentru noi. Dar cum putem afla raspunsul la aceasta intrebare?

Care este tema evenimentului?

In cadrul intalnirii de coaching din data de 4 septembrie, ne-am propus sa dezbatem care sunt reperele cu ajutorul carora putem face o alegere corecta a directiei pe care sa o urmam in viata noastra profesionala.

Cat de mult conteaza pasiunile pe care le avem? Si cand si cum le descoperim? Are si destinul rolul sau in a ne indruma catre profesia corecta? Care sunt provocarile pe care le-am putea intampina atunci cand vrem sa ne urmam pasiunea si care sunt resursele cu ajutorul carora le putem depasi? Care este recompensa atunci cand alegi profesia potrivita, oricat de greu ar fi drumul catre aceasta?

Cine este speaker-ul?

1489206_10203344067945091_1588348082_n-150x150

Acestea sunt doar cateva dintre aspectele pe care le vom explora impreuna cu invitatul nostru, Valentin Grigore, Presedintele Societatii Astronomice Romane de Meteori, un om care a facut o profesie din pasiunea sa pentru natura si fotografie si care ne va impartasi cu generozitate propria poveste.

 

Detalii despre eveniment si modalitatea de inscriere

Intalnirile de coaching din Targoviste www.coachingtargoviste.lew.ro se adreseaza tuturor celor care sunt interesati de dezvoltarea lor la nivel personal si/sau profesional. Proiectul a fost initiat de catre Alina Goanta, Life&Business Coach 

Evenimentul se deruleaza dupa urmatorul program:

17.45-18:00 Inregistrarea participantilor in cadrul evenimentului
18:00-18.15 Prezentarea invitatului din acea seara
18.15-19.15 Discurs sustinut de catre invitatul serii pe un subiect de dezvoltare personala, include sesiune de intrebari si raspunsuri

19.15-19.30 Pauza
19.30-20.15 Sesiune de coaching de grup, facilitata de catre Alina Goanta, Life&Business Coach
20.15-20.30 Sesiune de feedback si extragere castigatori tombola

Investitia pentru participarea la eveniment este de 20 RON si se achita inainte de inceperea evenimentului.

Evenimentul se desfasoara in sala de conferinte a Bibliotecii “Ion Heliade Radulescu” Dambovita, situata pe str. Stelea, nr. 2, Targoviste.

Pentru inscriere, avem rugamintea sa completati formularul de inregistrare de la acest link.

Va asteptam alaturi de noi la intalnirile de coaching!

Echipa de Coaching in Targoviste

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">