Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum se realizează relocarea pieselor mari de mobilier ?

Sursă foto: freepik.com

Firmele profesioniste de mutări pun la dispoziția clienților soluții eficiente.

Fie că alegi să renovezi sau să te muți cu locuința, ai nevoie de o mână de ajutor calificată pentru a muta și depozita mobilierul. Aici intervin companiile de transport mobilă și relocări locuințe cu forță de muncă și logistică pregătite să răspundă cerințelor tale. Pentru a înțelege mai bine cum anume te ajută colaborarea cu experții în domeniu, ți-am pregătit câteva detalii pe care este bine să le știi. Află cât de simplu este să lucrezi cu profesioniștii.

Demontarea mobilei și ambalarea cu materiale de protecție

Parte din serviciile unei firme de relocări se regăsește și demontare mobila. Pentru a facilita tot procesul, piesele masive sunt demontate cu grijă în vederea transportului. În plus, fiecare parte a mobilierului este ambalată cu materiale speciale de protecție pe care echipa le pune la dispoziția proprietarilor. Aceste etape ajută la eficientizarea evenimentului de relocare și protejează bunurile din lemn. Mobila masivă, complexă, cum este cea în stil clasic sau corpurile suspendate necesită, de regulă, o astfel de abordare.

Manevrarea și transportul în condiții optime

Pentru că vorbim de piese mari de mobilă, adesea cu structuri complexe, transportul trebuie să se facă eficient. Tot firmele de mutări oferă cea mai bună soluție, deoarece dispun de platforme și camioane adaptate la încărcături și tonaje diferite. De asemenea, demontarea face pereche bună cu (re)montarea și stabilirea pe poziție finală a mobilei. Odată ce marfa a ajuns la destinație, muncitorii calificați, din cadrul echipei de mutări, se pot ocupa, la cerere, și de această etapă.

Cum se stabilește costul pentru această manoperă ?

Mutarea, transportul sau demontarea mobilierului se realizează după un plan logistic stabilit în prealabil între firmă și client. Dacă ne referim la demontare mobila pret, acest cost este fixat în funcție de elemente clare. Câteva dintre acestea sunt: forța de muncă, numărul muncitorilor necesari pentru realizarea lucrării, volumul de lucru, cât de multe piese se cer dezasamblate sau asamblate, complexitatea și durata proiectului, dar și alte cerințe ca, de exemplu, montarea ușilor noi pentru interiorul casei.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin