Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

De ce să optezi pentru o casă cu etaj dacă alegi să te muți la curte ?

Sursă foto: freepik.com

Ce să alegi dintre o casă cu etaj sau una pe nivel ? Argumente pentru prima variantă!

Astăzi tot mai multe persoane aleg să se mute la casă. Perioada pandemică și posibilitatea de a lucra remote au influențat stilul de viață al oamenilor. Fie că este o locuință modernă sau rustică, la țară, serviciul de mutari locuinte acoperă o gamă largă de posibilități, inclusiv către acest tip de locație. Dacă te-ai hotărât să treci de la bloc la curte, următorul pas este să vezi ce tip de casă ți se potrivește, cu etaj sau fără.

1. Delimitare clară a spațiului de locuit

Într-o casă cu etaj este mai simplu să îți organizezi spațiul. Mai precis, parterul poate să rămână o zonă exclusivă de zi, unde poți primi musafiri sau să îți petreci timpul. În timp ce etajul să fie alocat odihnei, relaxării sau lucrului, dacă ai posibilitatea de a lucra de la distanță. De asemenea, la etaj poate fi stabilit și dormitorul copiilor. Aici cei mici sau copiii de vârste mai mari studiază și se acomodează după orele de școală.

2. O soluție ideală pentru familiile extinse

O casă cu etaj este o alegere excelentă pentru familiile cu mai mulți copii. Asta este valabil și pentru cei care sunt la vârsta maturității, dar încă locuiesc cu părinții. Stabilirea propriului spațiu de locuit în interiorul unei case mari, nu la va afecta intimitatea și pot, totodată, să continuie să locuiască în casa părintească. Pentru renovări, debarasare sau mutări mobilă poți apela cu încredere la serviciile firmelor de relocari locuinte, ca să dai un suflu nou casei tale.

3. Curte mai spațioasă datorită construcției cu etaje

Când extinderea construcției se face pe nivel vertical, se păstrează mai mult spațiu verde în curte. O casă ceva mai mică, dar cochetă, cu etaj, îți lasă posibilitatea de a amenaja o grădină de vis, un loc pentru a petrece afară zilele însorite de vară sau grătarul cu prietenii. Bonus, o casă construită cu etaj va arăta splendid în perioada sărbătorilor de iarnă, dacă va fi decorată festiv, cu lumini și decorațiuni ce îi va bucura chiar și pe vecini.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">
WordPress PopUp Plugin