Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Cum va arăta Spitalul Orășenesc Pucioasa după finalizarea lucrărilor de reabilitare și modernizare

Corneliu Ștefan, președintele Consiliului Județean Dâmbovița, l-a felicitat pe primarul orașului Pucioasa pentru proiectele implementate până în prezent, mai ales pentru cele legate de infrastructura sanitară, Spitalul Orășenesc fiind unul dintre ele.
Liderii PSD susțin că sănătatea dâmbovițenilor este o promisiune pe care o vor respecta, tocmai prin gestionarea și realizarea unor astfel de inițiative.
„𝐒𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐝𝐚̂𝐦𝐛𝐨𝐯𝐢𝐭̦𝐞𝐧𝐢𝐥𝐨𝐫, 𝐩𝐫𝐢𝐨𝐫𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐧𝐨𝐚𝐬𝐭𝐫𝐚̆!
Așa va arăta 𝐒𝐩𝐢𝐭𝐚𝐥𝐮𝐥 𝐎𝐫𝐚̆𝐬̦𝐞𝐧𝐞𝐬𝐜 𝐏𝐮𝐜𝐢𝐨𝐚𝐬𝐚 la finalizarea lucrărilor pentru care administrația orașului, condusă de Constantin Ana, a obținut finanțări europene de aproximativ 𝟒𝟑.𝟎𝟎𝟎.𝟎𝟎𝟎 𝐝𝐞 𝐥𝐞𝐢!
Se lucrează acum la creșterea eficienței energetice a spitalului, aici fiind atrasă cea mai mare sumă nerambursabilă din istoria orașului-stațiune, aproximativ 32.300.000 de lei.
 Modernizarea clădirii va fi completată printr-un alt proiect, de asemenea din fonduri europene, „Reabilitarea, modernizarea și dotarea Ambulatoriului Integrat al Spitalului Orășenesc Pucioasa”. Valoarea este aici de 10.600.000 de lei. Îl felicit pe Constantin Ana pentru aceste proiecte! Felicitări și echipei de implementare din cadrul Primăriei Pucioasa! 𝑺𝒂̆𝒏𝒂̆𝒕𝒂𝒕𝒆 𝒑𝒆𝒏𝒕𝒓𝒖 𝑫𝒂̂𝒎𝒃𝒐𝒗𝒊𝒕̦𝒂 este o promisiune făcută locuitorilor acestui județ! Și o vom onora!
𝐎 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞 𝐬𝐚̆𝐧𝐚̆𝐭𝐨𝐚𝐬𝐚̆, 𝐮𝐧 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦ 𝐩𝐮𝐭𝐞𝐫𝐧𝐢𝐜!”, a transmis Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, pe pagina de facebook.
Distribuie acest articol Oficial Media
Share