Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Daniel Cristian Stan – un adevărat maraton al iubirii și bucuriei

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, a desfășurat un adevărat maraton al iubirii și bucuriei. Mii de daruri au ajuns la copiii urbei timp de 3 zile, seară de seară, încă de la sosirea Moșului în Piața Mihai Viteazul, în data de 13 decembrie. 

La Târgoviște Moș Crăciun a împărțit cadouri copiilor timp de trei zile

Bucuria celor mici și sărbătoarea Nașterii Domnului a continuat timp de cinci zile la Primăria Municipiului, acolo unde grupuri de toate vârstele – grădinițe, școli generale, licee și colegii- au colindat și au primit daruri într-o manifestare plină de căldură.

Ce mare adevăr rostea Milton Greenblatt (105 ani): În primul rând suntem copiii părinților noștri, apoi părinții copiilor noștri. Mai apoi devenim părinții părinților noștri, apoi și copii pentru copiii noștri. 

Daniel Cristian Stan

Mii de daruri oferite copiilor

Daniel Cristian Stan, însoțit de Moș Crăciun și de viceprimarul Monica Ilie, nu au uitat că la Spitalul Județean de Urgență Târgoviște este cu atât mai mare nevoia de iubire și veselie, pentru a le alina suferințele prin care trec aceste suflete sensibile și pure.
Daniel Cristian StanPe pagina de facebook a primarului, așa cum îi stă bine unui lider, abia dacă găsim câteva poze și trimiteri la aceste suite de manifestări tradiționale. Modestia în astfel de momente este o bogăție a sufletului, iar dacă Daniel Cristian Stan nu face publice aceste acte de dăruire și apropiere, atunci noi cei care le vedem, avem datoria să aducem gratitudinea prin cuvântul scris.

Un maraton al iubirii și bucuriei

”Moș Crăciun nu i-a uitat nici pe copiii care practica inotul la Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Cei mai mici au oferit o spectaculoasă demonstrație de înot, iar Moșul i-a răsplătit pe toți cu multe cadouri.” sursa: facebook

Un maraton al iubirii și bucuriei timp de aproape două săptămâni pentru care se cuvine să mulțumim întregului aparat al primăriei și consiliului local, echipelor implicate direct și colateral, pentru zâmbetul adus miilor de copii.

Mulțumiri și felicitări actorilor Ștefan Ștefănescu și Cristina Dumitra, cei care zi de zi au fost prezenți acolo unde copiii i-au chemat.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share