26/10/2020

Adrian Țuțuianu: ”relațiile cu Georgică Dumitru sunt foarte bune, iar din ceilalți 17, unii plecaseră de când s-a investit guvernul Orban”

Adrian Țuțuianu a declarat în ultima conferință de presă ca relațiile sale cu Georgică Dumitru sunt foarte bune. Menționăm că Georgică Dumitru și-a anunțat demisia din Pro România împreună cu alți 16 membri din țară, fondatori și coordonatori ai noului partid de centru-stânga.

Georgică Dumitru

Georgică Dumitru l-a urmat pe Daniel Constantin

”Eu am avut cu domnul Dumitru o comunicare foarte deschisă. Și pentru că și eu eram la un moment dat unul dintre cei despre care se vorbea că aș pleca la P.S.D. era de presupus că relația de prietenie cu Daniel Constantin poate genera și din partea lui un tip de atitudine, am convenit să ne comunicăm unul altuia dacă avem de gând să facem vreun pas într-o direcție sau alta.

Un centru-stânga mai de dreapta

Domnul Georgică Dumitru m-a sunat ieri înainte să apară comunicatul public, mi-a spus că este legat de Daniel Constantin și de echipa cu care a pornit momentul când au plecat din A.L.D.E. și că dorește să se atașeze acestei echipe. Este o decizie personală pe care nu am eu de ce să o comentez, din comunicatul public pe care l-ați văzut ați înțeles că problemele sunt de natură doctrinară. Dânșii sunt mai de dreapta noi suntem mai de stânga.

Senatorul Adrian Țuțuianu despre plecările din ProRomânia

Deci este o decizie personală, relațiile mele cu domnul Dumitru Georgică vor rămâne aceleași, am colaborat bine, am avut uneori mici dispute diferențe de opinii pe anumite subiecte dar în general din 2012 până astăzi, pentru că știți bine a fost în U.S.L. a fost candidat, relațiile noastre au fost excelente și eu sper să rămână așa. http://oficialmedia.com/pro-romania-sustine-revendicarile-salariatilor-ups-dragomiresti/

Nu am alte comentarii de făcut, dacă mă întrebați dacă mai pleacă cineva probabil că vor fi câteva persoane care fac parte din echipa care l-a însoțit în demersul ăsta. Proiectul Pro România merge mai departe.

Plecaseră de când s-a investit guvernul Orban

Vreau să mai subliniez ceva: practic ieri s-a dat publicității o listă cu 17 persoane dar știți foarte bine toți, știe toată lumea că de fapt din cele 17 persoane unii plecaseră de când s-a investit guvernul Orban, dacă ne uităm la parlamentarii care sunt pe aceea listă. E practic un fel de reîncălzire a unui subiect în ideea de a genera un deficit de imagine pentru Pro România.”

http://oficialmedia.com/prima-regionala-a-organizatiei-de-tineret-pro-romania-vocea-tinerilor-merita-sa-fie-ascultata-are-loc-la-targoviste/

Facebook Adrian Țuțuianu:

Am luat act de gestul câtorva colegi care au ales alt drum decât PRO ROMÂNIA; între aceștia, și Georgică Dumitru, căruia îi mulțumesc pentru toate lucrurile bune pe care le-am reușit împreună.

1. Nu e o noutate. Faptele erau știute de la momentul în care a fost votat Guvernul PNL – Orban.

2. Le respect decizia (înțeleg că e o problemă de natură doctrinară) și le urez succes mai departe / sper că vor reuși să influențeze în bine gestiunea puterii, acolo unde vor merge

3. Cvasitotalitatea membrilor PRO ROMÂNIA continuă pe acest drum și sunt mândru de fiecare dintre ei. Scopul meu este să-l sprijin pe Victor Ponta în efortul de a construi/dezvolta o forță politică de centru-stânga, modernă, progresistă. Obiectivul subsumat acestui scop: să aducem în prim-plan o nouă generație de oameni politici, oameni care să nu fi fost pervertiți în rele, oameni care să judece lucrurile din jurul lor cu bună-credință.

4. În Dâmbovița, PRO ROMÂNIA rămâne puternic și va deveni și mai puternic în 2020. Am forța și determinarea necesară ca, alături de cei peste 3.000 de membri, să ne impunem ca forță politică pe care nimeni nu va putea s-o ignore după localele de anul viitor. Știți cât sunt de ambițios, știți și ce capacitate de muncă am. Bazați-vă pe asta!

Suntem #ProRomânia 🇷🇴 și ținem (doar) cu România ❤️

Distribuie acest articol Oficial Media
Share