Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

De ce este recomandat sa lasi Campaniile PPC pe mana specialistilor?

Organizarea oricărei campanii de promovare și strategii de marketing sunt în prezent mai complexe și cu mai multe detalii decât erau cu câțiva ani în urmă. Astăzi trebuie să fii atent la mai multe detalii și să te promovezi simultan pe mult mai multe canale, la un nivel de concurență crescut pentru anumite domenii.

Campaniile PPC

Tocmai de aceea, dacă ai nevoie de campanii google adwords care să fie cât mai specializate și adaptate tehnicilor la zi, este bine să apelezi la o agenție de marketing profesionistă.

De ce ai nevoie pentru a organiza o campanie Google Ads?

Campaniile plătite pe Google Adwords pot fi folosite de orice companie, oricare ar fi nivelul și gradul de dezvoltare. Cu un anumit buget și selectarea unor termeni cheie relevanți pentru afacere și paginile dorite, o firmă poate licita ce sumă și ce preț dorește pentru a obține o poziționare în afișările plătite de pe acest motor de căutare. Acesta va alege, în funcție de o serie de selecții personalizate, cum ar fi: public țintă, interval de afișare, potrivire exactă a cuvântului, preț licitat ș.a., firma care are la momentul interogării cea mai bună ofertă și cel mai bun quality scor pentru acel cuvânt.

Astfel pentru a putea organiza astfel de campanii, o companie va avea nevoie nu doar de un buget adecvat pentru promovare pe acest canal, ci și de un site și pagini care să satisfacă anumite criterii de exigență impuse de motor.

Pentru a putea realiza campanii plătite de calitate, cu cât mai multe șanse de afișare și de obținere de click-uri, cel mare licitează are adesea nevoie și de ajutor de la o agenție Ppc și SEO.

Care sunt aspectele care pot influența costurile de promovare prin serviciile Google Adwords?

Costurile de promovare și eficiența anumitor campanii nu sunt la fel pentru toții participanții. Cel mai utilizat motor de căutare din lume are propriile lui criterii de selecție și de afișare a anunțurilor. Printre factorii care pot influența afișarea, poziția și CPC-ul menționăm:

  • Relevanța anunțului pentru cel care face interogarea
  • Calitatea paginii legate de respectiva promovare
  • Experiența oferită de accesare
  • Viteza de încărcare a site-ului pe tipul de dispozitiv folosit
  • Locația celui care întreabă
  • Vârsta, categoria, interesele utilizatorului
  • Intenția de căutare.

Periodic se produc modificări ale algoritmilor folosiți pentru acest gen de promovare. De aceea este nevoie ca toți cei interesați să fie la curent cu tot ce este nou în domeniu, să se conformeze exigențelor din punct de vedere SEO, să facă selecții și ajustări cât mai clare ale publicului țintă vizat.

În clipa de față aceste campanii se numesc Google Ads. Iar pentru a beneficia de servicii de calitate, cel mai bine este să apelezi la o firmă specializată de promovare plătită. Așa suntem și noi cei de la Clickbrainiacs – agenția de marketing online care te poate consilia și susține cu cei mai buni specialiști în derularea de astfel de campanii.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share