Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Polițiștii vor ieși la proteste: Nu mai acceptăm să fim folosiți pe post de mercenari ai interdicțiilor aplicate în numele “COVIDULUI”

Polițiștii, încurajați să nu mai dea amenzi de la 1 decembrie! Sindicatul Europol pregătește proteste: ”Cât M.A.I. răbdăm?!”

Sindicaliștii din Poliție anunță proteste ale angajaților din MAI, din cauza neaplicării legii salarizării din sectorul bugetar. Aceștia au anunțat încă de acum zile bune că vor ieși în stradă dacă revendicările lor nu vor fi rezolvate.

În urmă cu o săptămână, sindicaliștii și-au expus doleanțele, una din ele fiind cuprinderea în programul de guvernare și în planul bugetului pentru 2022 a unor prevederi ca ”aplicarea, în integralitate (cu efect retroactiv), a Legii-cadru nr.153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, de la 1 ianuarie 2022, respectiv a prevederilor din Anexele VI şi VIII, care privesc personalul din familia ocupaţională Apărare, Ordine Publică şi Securitate Naţională”, dar și actualizarea normelor de echipare și de hrană, în conformitate cu ”indicilor preţurilor de consum, stabiliţi de Institutul Naţional de Statistică, şi realităţii economice actuale.”

Aceștia au cerut și acordarea de vouchere de vacanță, dar și indexarea pensiilor militare de stat în raport cu rata inflației, pentru 2019 și 2020.

Din cauza neîmplinirii acestor revendicări, sindicaliștii de la Europol s-au revoltat și spun că ”ne-a ajuns cuțitul la os. Nu mai acceptăm să fim bătaia de joc a Guvernului.”

Aceștia atrag atenția că au fost pionii de luptă ai autorităților în ceea ce privește aplicarea restricțiilor generate de pandemie și că nu vor să mai îndeplinească sarcini peste atribuțiile lor. ”Nu mai acceptăm să fim folosiți pe post de mercenari ai interdicțiilor aplicate în numele “COVIDULUI”. NU mai acceptăm să îndeplinim sarcini pe care nu le avem în fișa postului. NU mai suntem dispuși să rămânem fraierii sistemului bugetar, în timp ce pentru alte categorii bugetare, Legea salarizării deja se aplică în integralitate”, arată comunicatul Europol.

Oamenii legii mai arată că ”nu vor salarii mărite, ci vor doar plata acelor drepturi prevăzute încă din anul 2017 în Legea salarizării. Din 2007 polițiștii nu au mai avut parte de măriri salariale. Norocul nostru a fost creșterea salariului minim pe economie, pentru că altfel, aveam și acum salariu de 1100 lei, cum era în 2013.”

Polițiștii ar putea să nu mai dea amenzi de la 1 decembrie

Între măsurile de protest pe care le anunță Sindicatul Europol se arată indulgența maximă în raport cu cetățenii ce săvârșesc contravenții. De asemenea, polițiștii vor trebui să refuze orele suplimentare și sarcinile anti-Covid, ce nu se regăsesc în fișa postului.

De asemenea, polițiștii sunt încurajați să participe la protestele ce vor avea loc la jumătatea lunii decembrie.

Primele ieșiri în stradă au loc în teritoriu, între 13 și 15 decembrie. Atunci, se va proteste în fața Prefecturilor. Ulterior, pe 16 decembrie, polițiștii vor protesta în fața sediului MAI, iar pe 17 decembrie, vor merge la sediile partidelor de guvernare: de la 10:00 vor picheta sediul PSD, de la 12:00 pe cel al PNL, iar de la 14:30 vor merge la UDMR.

Oamenii legii spun că aceasta este pentru prima dată când polițiștii protestează în fața unor partide politice care guvernează țara.

Asta se întâmplă deoarece sindicaliștii doresc să le reamintească de faptul ”că Legea 153/2017 privind salarizarea personalului plătit din fonduri publice, pe care au votat-o toate partidele, trebuie să fie aplicată fără nicio excepție, de la 1 ianuarie 2022.”

sursa: fanatik.ro

CITEȘTE ȘI:

Radiografia completă a celei mai mari înșelătorii din istorie. Fereastra Overton și Diafragma lui Biderman

Studiu revoluționar: Covid-19 poate da oamenilor celule care „produc anticorpi pentru tot restul vieții”

Vom folosi teama, le vom scurta viața, vom crea medicamente care îi va îmbolnăvi – LEGĂMÂNTUL SECRET

Avocat Piperea: Vaccinarea și utilizarea certificatului „verde” ar trebui urgent oprite

Statele membre obligate să-și injecteze cetățenii ca să nu plătească despăgubiri către Pfizer

Bill Gates solicită guvernelor să realizeze „simulări cu virusuri” pentru a fi pregătite de viitoare atacuri bioteroriste sau pandemii

Raed Arafat este cercetat PENAL de DNA pentru ABUZ! Prejudiciu de peste 3,5 milioane de euro

”Sunteți niște criminali”, le-a spus brancardierul medicilor și asistentelor din spital

Stefan Oelrich unul din managerii Bayer a dat anunțul cutremurător! Au avut nevoie de această pandemie. pentru experimente

Deputat Dumitru Coarnă: ”Voi vota #CONTRA introducerii certificatului verde”

V-ați vândut viețile orbiți de FRICĂ! Nu este vorba despre boală, ci despre suprimarea drepturilor

Un proiect de Hotărâre de Guvern prevede vaccinarea a 90% din populația României, până în 2023. Inclusiv COPIII care au împlinit 12 ani

Varujan Vosganian: Colegul nostru a decedat după a treia doză de vaccin. Articol Oficial Media Multitasking

Cristina Elena Răducanu: ”Prefer să încasez un glonț decât să iau dozele voastre și pașaportul ca un câine”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share