Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

De maine Bulevardele Unirii si Tudor Vladimirescu intra in reabilitare

 Astazi, primarul Gabriel Boriga alaturi de executivul Primariei Municipiului Targoviste reprezentat de Ciprian Prisacaru si Eugen Patrascu viceprimari si city manager Gabriel Cioaca au dorit sa informeze cetatenii cu privire la desfasurarea urmatoarelor lucrari de reabilitare si strazile pe care vor avea loc.

Incepand de luni, 2 iunie, Bulevardul Unirii si Tudor Vladimirescu ce se termina in Bratianu, vor intra in faza de reabilitare.

In urmatoarele doua luni traficul va fi ingreunat si oprit acolo unde va fi necesar, astfel ca primarul orasului face un apel catre toti cetatenii la conduita in trafic, intelegere, solidaritate si unitate pentru perioada ce va urma.

Gabriel Boriga:

Nicio lucrare de anvergura nu se poate face de pe o zi pe alta si nici macar de pe o saptamana pe alta. Vor fi doua luni de zile in care fac apel la toti cetatenii Municipiului Targoviste sa inteleaga efortul pe care echipa de la Primarie il face, deoarece vor fi niste lucrari care vor dura 20-25 de ani incepand din acest moment.
Apelez la cei care sunt riveranii zonelor Unirii si Tudor Vladimirescu, respectiv Bratianu, incepand de maine sa nu-si mai lase masinile parcate pe aceste artere deoarece se lucreaza. Atat cat este posibil sa se foloseasca mijloacele de transport in comun, sau alte mijloace de transport alternative (biciclete).
Circulatia va fi blocata de la patru benzi la doua benzi de circulatie pe ambele bulevarde. Vor fi tronsoane de drum blocate pe toate cele patru benzi, acolo unde vor fi lucrari mai importante.
Va asigur ca se va munci sase zile din sapte cate 12 ore pe zi pentru ca lucrarile sa se termine cat mai repede posibil.
Lucreaza in acest moment peste 400 de muncitori, sefi de echipe, consultanti, proiectanti, arhitecti, si noi beneficiari. Facem tot ce este omeneste posibil sa terminam aceste lucrari cat mai repede.Tot ce realizam este pentru o Targoviste moderna, curata, civilizata si europeana.
Avem nevoie de sustinere si intelegere din partea cetatenilor.

 Urmatoarea portiune va fi blocata:
-intre sensurile giratorii de pe Tudor Vladimirescu si Bulevardul Castanilor (o saptamana)

Sa va circula pe doua benzi:
-intre sensul giratoriu de pe Bulevardul Castanilor si intersectia cu strada Loc. Stancu Ion
-pe Bulevardul Unirii din zona restaurantului “Vatra” pana in zona cu Redactia ziarului Dambovita

Bulevardul Unirii se va largi ca suprafata carosabila cu inca o banda. Scuarul de la mijlocul strazii va fi eliminat. La finalul proiectului acest bulevard va avea sase benzi, doua pentru parcare si patru benzi continue de circulatie.
Cei care locuiesc in M6 sunt rugati de catre edilul primariei sa nu parcheze masinile pe strada deoarece ar bloca traficul avand in vedere ca circulatia se va restrictiona la doua benzi.

Primarul anunta ca maine se va organiza o sedinta in care vor fi convocati cei de la Politia nationala, locala, Jandarmeria, Municipal Security, pentru a fi informati de ajutorul pe care il vor oferi soferilor la fluidizarea traficului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share