Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

De te vaccinezi, o fetiță ”gratis” primești…numai în AUSTRIA

În contextul pandemiei de Covid-19, un bordel din capitala Austriei vine cu o ofertă neașteptată pentru clienți. Conducerea stabilimentului a anunțat că oferă 30 de minute gratuite cu „o damă la alegere”, în cazul în care clientul se vaccinează anti-Covid la centrul din incinta bordelului. Să  vedeți ”pelerinaj” din partea doritorilor, stocul de vaccinare urmând să fie aprovizionat, zilnic.   Aproximativ 64% din cetățeni austrieci sunt vaccinați cu schema completă, iar cei fără certificat verde nu pot intra în cafenele, restaurante și saloane de înfrumusețare.

În acest context, bordelul din Viena oferă vaccinări împotriva Covid-19 și vouchere pentru o vizită gratuită celor care se vaccinează acolo, potrivit Sky News.

Fun Palast speră astfel să contribuie la creșterea ratei de vaccinare, dar și să-și mărească numărul de clienți, care s-a redus din cauza pandemiei. După o doză de vaccin, vizitatorii primesc o sesiune gratuită de 30 de minute cu o fată la alegere. Bordelul încurajează bărbații și femeile să-l viziteze pentru vaccinări, în această lună. „Din cauza pandemiei, am înregistrat o scădere cu 50% a numărului de clienți, iar cu această inițiativă sperăm să ne revenim”, a precizat Fun Palast într-un comunicat.

Un bărbat pe nume Gerhard, care a vizitat bordelul, a spus: „M-aș fi vaccinat oricum, dar noile restricții au accelerat puțin lucrurile. Și din moment ce un cunoscut de-al meu a organizat această acțiune, m-am gândit să merg. Cred că este în regulă să faci asta, pentru că aduce o contribuție în direcția dorită – aceea de a pune capăt pandemiei”.

Peter Laskaris, managerul Fun Palast, a declarat pentru Reuters: „Practic, m-am uitat la statistici și am citit că avem nevoie de aproximativ 70-75% vaccinați pentru a ajunge la imunitatea colectivă, dar în prezent suntem doar la 63%. Am observat în statistici că foarte mulți bărbați refuză vaccinarea sau nici măcar nu știu că se pot vaccina. Și din moment ce aceștia sunt publicul nostru, am decis să înființăm un centru de vaccinare aici”.

Cancelarul Alexander Schallenberg a spus că cele mai recente restricții din Austria vor rămâne, probabil, în vigoare și în perioada sărbătorilor de iarnă.

Austria a raportat sâmbătă 9.943 de cazuri de Covid în 24 de ore.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share