Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Depunerea jurământului de către Alin Nica, noul președinte CJ Timiș și de către consilierii județeni validați

Sâmbătă, 24 octombrie, ora 10.00, în Sala Multifuncțională a Palatului Administrativ, a avut loc ceremonia de constituire a Consiliului Județean Timiș pentru mandatul 2020-2024.  Președintele ales al Consiliului Județean Timiș, Alin Nica, și consilierii județeni validați de Tribunalul Timiș au depus jurământul de învestire.

Având în vedere contextul epidemiologic actual, ședința s-a desfășurat într-un cadru mai restrâns și a fost transmisă LIVE pe pagina de facebook a Consiliului Județean Timiș, la ședință participând și Ludovic Orban.

”Marcăm un moment solemn din viața județului nostru. Ne înscriem pe un nou ciclu în care cetățenii care ne-au dat votul așteaptă de la noi realizări, lucruri bune pentru orașele, comunele și județul nostru”, a spus Alin Nica.

”Conlucrarea dintre primari, președinți de consilii județene și Guvern este fundamentală. Încercăm să simplificăm, să creștem viteza de adoptare a proiectelor și de implementare a lor. Pot să vă garantez că, de un an, aproape un an de când sunt premier, toate proiectele importante pe care le gestioneză Guvernul pentru Timișoara vor fi duse la bun sfârșit”, a declarat Ludovic Orban.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share