23/04/2021

Deputat Carmen Holban: Lista pe care o are acum de consilieri locali este o listă alături de care Cristian Stan va face bine în continuare pentru târgovișteni

„…şi în cartierul nostru s-a făcut ceva”

O carte de vizită în care sunt înscrise toate realizările făcute până acum. Am fost vineri, săptămâna trecută în municipiu și am urcat pe scările de bloc, am bătut la ușile târgoviștenilor și am stat de vorbă cu ei. Aveam acea cărțulie în mână pe care o promovăm și sunt prezentate realizările facute de primăria municipiului Târgoviște și ei îmi spuneau: știm, și în cartierul nostru s-a făcut ceva. 

Deci, în fiecare cartier s-a realizat un lucru bun. Am văzut că locurile de joacă pentru copii arată altfel, fiecare stradă este asfaltată, am văzut că școlile, grădinițele au luat o nouă față. Am văzut că până și rondurile de flori dau o altă fată municipiului Târgoviște. Iar cel mai mult mă bucur că Independența pe care o știu de când eram în liceu și în care vedeam filmele, poate că mulți dintre dumneavoastră la fel, își ia din nou locul acolo unde îi era pus, adică vom vedea din nou filme în municipiul Târgoviște.  

Cristian Stan va face bine în continuare pentru târgovișteni

Sigur că sunt puține din realizările pe care le-am etichetat eu astăzi aici. Sunt foarte multe însă pierdem mult din timpul alocat celorlalți colegi. Rog pe Cristian Stan să le mai spună o dată pentru că mulți din alte cartiere nu știu ce s-a făcut decât în cartierul lor. Îi rog pe târgovișteni acum de zilele cetății Târgoviște să se plimbe prin orașul lor. Și să vadă într-adevăr noua față a municipiului Târgoviște. Cristian Stan nu putea să facă aceste lucruri singur. Le-a făcut cu consilierii locali. Le-a făcut cu viceprimarii, dar lista pe care o are acum de consilieri locali este o listă cu care Cristian Stan va face bine în continuare pentru târgovișteni.  

Vreau să-mi permiteți să apreciez la cei doi candidați, cel de la Consiliul Judeţean și cel de la municipiul Târgoviște o remarcă scurtă. Faptul că pe listele lor se găsesc femei. Spun asta în calitate de președinta organizației de femei, m-am bucurat să-mi găsesc multe din colege pe lista de consilieri municipali și chiar pe lista de consilieri județeni. Doamnele pot, au fost determinate, serioase astfel încât mă bucur că organizația de femei este bine definită în planul municipiului Târgoviște dar și în planul județului.  

Mai sunt 3 săptămâni de campanie. Campanie în care vom continua în același ritm pe care l-am avut până acum. Stiți bine că și precampania la noi a fost tot campanie, am muncit și vom munci în continuare. Urez succes tuturor candidaților, sunt sigură că vom câștiga cât mai multe primării, sunt sigură că vom avea municipiul câștigat, sunt sigură că vom avea președintele CJ și sunt sigură că pe 27 vom încheia cu o victorie.

Preşedinţia Consiliului Judeţean va fi câştigată de către Corneliu Ştefan, declară deputatul Carmen Holban

Material realizat la comanda PSD Dambovita; CMF: 21200019
Distribuie acest articol Oficial Media
Share