Deputat Carmen Holban – Proiecte pentru sănătate PSD vs. PNL

Deputat PSD, Carmen Holban, a prezentat astăzi în cadrul unei conferințe de presă, o serie de măsuri luate de Partidul Social Democrat în domeniul sănătății, cu precizări asupra proiectelor care nu au primit aceeași susținere și din partea Partidului Național Liberal. Carmen Holban va candida pentru un al doilea mandat la Camera Deputaților, la alegerile parlamentare care vor avea loc pe 6 decembrie.

Declarații pe larg:

 • Ce a făcut PNL-ul? Nu a dat sporurile meritate medicilor din prima linie. Cei 500 euro alocați nu au venit decât în cele două luni, martie și aprilie. 30% promiși de PNL în plus față de aceste fonduri alocate, nici aceștia nu au venit.
 • PSD a modernizat și renovat spitalele, spitalul Județean de Urgență Târgoviște. În această perioadă de guvernare a PSD-ului s-a reușit trransformarea secției de Neonatologie la un grad superior. Astfel copiii din alte județe au venit să se trateze aici. Argeșul, Prahova și chiar București când nu avea locuri, trimitea copiii aici pentru a fi tratați.
 • Ce a făcut PNL-ul? Nu a alocat fondurile necesare pentru această secție.
 • Modernizarea și extinderea secției de Ambulatoriu și UPU a Spitalului Județean prin fonduri europene, 2 milioane de euro, asta am făcut noi, PSD. Am dotat cu aparatură medicală spitalele din întreaga țară dar și în județul Dâmbovița.
 • La Găești s-au alocat cele mai mari fonduri de la deschiderea spitalului până în prezent în momentul în care am adus banii în spitalul Găești.
 • Deasemenea, în spitalul Târgoviște am modernizat cu aparatură medicală CT și aparat de radiologie la cele mai înalte standarde pentru tratarea pacienților dâmbovițeni. La fel , a venit aparatură medicală de înaltă calitate și în spitalele din celelalte orașe.
 • Ce a făcut PNL-ul? PNL-ul a împiedicat medicii de familie să-și desfășoare o activitate normală, în schimb le-a pus o povară în plus trimițându-i să exercite un act medical fără să le dea tot ce le trebuie astfel încât să împiedice răspândirea de Covid 19.
 • Am promis ambulanțe noi, în programul nostru de guvernare, au venit ambulanțe în cadrul județului Dâmbovița – 8 ambulanțe, 4×4 și 4×2 care să deservească județul și cetățenii acestui județ. Ce s-ar fi întâmplat acum dacă aceste ambulanțe nu ar fi fost? Vă dați seama ce gaură ar fi fost în aducerea acestor pacienți în timp util în cadrul spitalelor județene.

Deputat Carmen Holban, imagini din conferința de presă:

 • Unifarmul a fost creat tocmai pentru a asigura continuitatea de medicamente, pentru a asigura stocurile necesare a medicamentelor, să nu existe un deficit în cadrul spitalelor din România.
 • Ce a făcut PNL-ul? A folosit acest Unifarm pentru aducerea de materiale sanitare la prețuri ridicate pentru deservirea clientelei politice.
 • Ce a făcut PNL-ul? Nu a făcut altceva decât prin Unifarm să achiziționeze spitalele modulare, spitalele care nu folosesc iar banii românilor zac închiși acolo într-un spital nedeschis.
 • Ce a făcut PNL-ul? Nu a făcut altceva decât să îngreuneze sistemul medical. La Dragomirești s-a inaugurat la începutul pandemiei o noua linie de producere de măști care după inaugurare a fost închisă la scurt timp. Cam astea sunt realizările pe care PNL-ul le-a putut face.
 • PSD-ul vine cu un program de combatere a extinderii pandemiei. Specialiștii precum doctorul Rafila, reprezentantul României la OMS, profesorul Străinu Cercel au lucrat împreună cu echipa de medici și specialiști a PSD, făcând apel și la ceilalți medici să realizeze un program prin care să combatem această pandemie. În plus au realizat și programul PSD pentru sănătate.
 • Ce a făcut PNL-ul? Nu a făcut altceva decât să-și umple buzunarele, să se ascundă în spatele acestei pandemii, să-și ascundă incompetența, greșelile, luarea de decizii proaste în sănătate, distrugerea economiei și distrugerea sistemului de învățământ.
 • Pe 6 decembrie vă aștept la vot să penalizați toate aceste măsuri proaste luate de PNL.

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 11200020

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share