Deputat Carmen Holban: Șapte luni de guvernare liberală ne-au adus la limita suportabilității

Ultimele șapte luni de guvernare liberală ne demonstrează că suntem într-o cădere administrativă pe care dacă nu o oprim la timp vom deconta cu prăbușirea a tot ceea ce înseamnă asigurarea unui trai decent și a drepturilor elementare la muncă, sănătate și educație, a precizat deputat  PSD, Carmen holban, pe pagina oficială de facebook.

Domnia sa mai spune că șomajul este în creștere alarmantă, întreprinderi mici și mijlocii sunt închise ori aproape de faliment, sistemul de sănătate confuz, spitale nefuncționale, bolnavi netratați la porțile acestora.

Nu știm dacă asistăm la un film horror, dar România nu s-a mai confruntat cu o astfel de administrație în istoria recentă.

”Românii au ajuns la limita suportabilității, alocațiile pentru copii nu se dublează, cu încălcarea flagrantă a legii, pensiile nu se măresc nici la timp nici cu procentul prevăzut inițial. Nu mai vorbim de indexări, căci o mărire acum nu ar fi relevantă ținând cont de puterea de cumpărare a cetățeanului de rând, acela care ne investește cu încrederea că îi putem reprezenta onorabil interesele.

Dacă a fost bine, atunci fiecare dintre dumneavoastră știe că a fost bine când noi, social-democrații, am creat proiecte și acțiuni în sprijinul semenilor noștri. Nu cred că în vreo primărie sau la Consiliul Județean Dâmbovița se vrea haosul, minciuna și sărăcia pe care ni le-a dovedit Guvernul Orban.

Suntem o echipă puternică, avem și capacitatea și voința de a scoate țara din criza în care a băgat-o PNL și trebuie să facem asta cât mai curând, la votul din 27 septembrie, astfel încât să salvăm și să redresăm tot ce a distrus guvernul actual.” a precizat Carmen Holban.

 

 

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share