29/07/2021

Corneliu Ștefan, PSD: Dâmbovițenii au nevoie mai mult ca niciodată, de liniște și de siguranță

PSD Dâmbovița se află în plină precampanie electorală și a demarat deja vizite în teritoriu pentru strângerea de semnături pentru candidații propuși pe listele de la alegerile locale. La Consiliul Județean Dâmbovița, PSD l-a desemnat ca și candidat pentru funcția de președinte pe deputatul Corneliu Ștefan, liderul formațiunii.

Alături de întreaga echipă, Corneliu Ștefan se află ”pe străzi, pe ulițe, în cartiere și scări de blocuri, locuri unde ne vedem față în față cu oamenii”, pentru a le prezenta realizările ultimilor ani, dar și noua ofertă electorală.

Corneliu Ștefan, președinte PSD Dâmbovița, deputat în Parlamentul României:

”Este o onoare pentru mine să fiu desemnat candidatul PSD Dâmbovița pentru funcția de președinte al Consiliului Județean. Este o mare responsabilitate! Dar am alături de mine echipa PSD. Le mulțumesc tuturor pentru încrederea oferită! Vom avea o campanie curată, voi veni în fața dâmbovițenilor cu o campanie bazată pe proiecte și cu un master plan care nu a fost făcut niciodată la nivelul județului, pentru a dezvolta comunitățile locale. Este bazat pe 10 piloni, și toate cele 89 de localități vor fi cuprinse. Îmi doresc ca adversarii să vină în fața dâmbovițenilor cu proiecte concrete, cu lucruri pe care vor să le facă în județ, nu cu minciuni, nu cu povești, cu lucruri care nu se pot realiza, sau sunt deja finalizate. Suntem datori oamenilor din acest județ care ne-au ales acum 4 ani și ne vor alege și pe 27 septembrie 2020.” a precizat deputatul la momentul desemnării sale ca și candidat pentru Consiliul Județean Dâmbovița.

Nu aruncăm vorbe-n vânt și nu spunem povești!

”Ne prezentăm în fața dâmbovițenilor cu ceea ce am făcut în ultimii 4 ani. Suntem pe străzi, pe ulițe, în cartiere și scări de blocuri, locuri unde ne vedem față în față cu oamenii!
Și nu avem niciun dubiu: strângerea de semnături pentru susținerea candidaților PSD reflectă doar realitatea: alături de dâmbovițeni, PSD Dâmbovița a reușit să așeze dezvoltarea judeţului pe drumul corect.

Dâmbovițenii au nevoie acum, poate mai mult ca niciodată, de liniște și de siguranță.
Toți primarii PSD care si-au confirmat candidatura la Găești pentru un nou mandat în localitățile lor, au fost alături de oamenii care i-au ales acum 4 ani.
Rodul muncii lor se vede: de la școli, grădinițe și dispensare noi până la asfaltări și rețele de utilități!

PSD Dâmbovița are cei mai buni candidați și acolo unde lucrurile trebuie schimbate.

Sunt mândru că am putut să prezint o parte a oamenilor care, după data de 27 septembrie, vor conduce primăriile din Cobia, Crângurile, Dragodana, Găești, Gura Foii, Hulubești, Ludești, Mătăsaru, Mogoșani, Morteni, Petrești, Răscăieți, Șelaru, Uliești, Valea Mare și Vișina

Sunt convins că, alături de ei, în calitate de președinte al Consiliului Judeţean, vom avea rezultate care vor schimba în bine Dâmboviţa.
Așadar, printre veștile legate de somajul în creștere, de raportările care se bat cap în cap în ceea ce privește numărul cazurilor de COVID-19 sau fuga investitorilor străini din România, noi, dâmbovițenii, trebuie să găsim cele mai bune soluții pentru județul nostru.
Dacă noi nu o facem, cu siguranță ei nu pot și, cel mai grav, se pare că nu vor să o facă!” a declarat Corneliu Ștefan în urma vizitelor din teritoriu.

Ionuț Vulpescu: Județul Dâmbovița are nevoie de Corneliu Ștefan, are nevoie de PSD

Claudiu Popescu, candidatul PSD pentru Primăria orașului Găești

Campania PSD pregătită minuțios. Corneliu Ștefan hotărât să câștige președinția CJ Dâmbovița

PSD Dâmbovița alături de Cristian Daniel Stan și Corneliu Ștefan la alegerile locale din toamnă

Deputat Carmen Holban: Este absolut halucinant ceea ce face „guvernul meu” cu românii și România!

PSD Dâmbovița și-a ales candidații pentru alegerile locale din 27 septembrie 2020

Corlățean: Aparatul de propagandă al guvernului este profesionist și bine plătit. Măsuri abominabile propuse de guvern, precum lipsirea de libertate

Distribuie acest articol Oficial Media
Share