Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Deputat Carmen Holban – ”Vă asigur de întreaga noastră prețuire!”

Fiecare zi a unei armate reprezintă un moment important, impregnat de simbolismul şi semnificaţiile proprii doar acestei instituţii, cu rol important între structurile de fundamentale, de bază, ale statului modern, declară doamna deputat Carmen Holban.

Deputat Carmen Holban

La români, aceste semnificaţii sunt cu atât mai profunde, cu cât istoria a probat, de-a lungul timpului, legătura strânsă dintre armată şi interesele fundamentale ale poporului şi naţiunii. Fapt ce a dus la serbarea și omagierea ostașilor în fiecare an, în județul Dâmbovița. Reprezentați de seamă, lideri politici și din administrațiile județului au participat la această manifestare și în 2022, ca de fiecare dată. O imagine cât o mie de cuvinte descrie emoția acestei zile.

Ziua de 25 Octombrie se înscrie astfel, alături de alte sărbători cu specific militar – Ziua  Forţelor Terestre, Ziua Aviaţiei şi Forţelor  Aerine, Ziua Marinei, zilele diferitelor arme şi specialităţi – în categoria acelor momente aniversare la care participă, sub diverse forme, nu doar cei îmbrăcaţi în uniformă militară, ci toate segmentele societăţii civile.

Acest lucru se datorează respectului de care se bucură armata română în rândurile tuturor cetăţenilor, fapt probat de prezenţa sa constantă pe primele locuri în sondajele de opinie, ca o instituţie în care oamenii au încredere şi pe care o preţuiesc, înţelegându-i menirea şi necesitatea.

Deputat Carmen Holban: Vă asigur de întreaga noastră prețuire!

Armata Română este pilon al libertății noastre! Istoria noastră este scrisă de ostașii care au pus țara și viitorul unei națiuni întregi mai presus de viața lor.
Să-i cinstim și să-i omagiem pe cei care ne-au dăruit șansa de a trăi liberi și care, mai ales acum, sunt garanția unui stat independent.
Prin modul în care vă desfășurați activitatea demonstrați că sunteți repere ale societății noastre. Un gând bun și urări de sănătate și veteranilor de război și familiilor acestora.
Vă asigur de întreaga noastră prețuire!
La Mulți Ani Armatei Române! La Mulți Ani soldaților români! Deputat Carmen Holban

Ziua de 25 Octombrie este, prin urmare, una dintre cele mai importante sărbători naţionale, în care poporul român îşi omagiază armata, faptele ei de arme din trecutul mai depărtat şi mai apropiat, pe toţi cei care astăzi, în haină militară, sunt permanent la datorie.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share