05/03/2021

Deputat Claudia Gilia: Le recomand liberalilor dâmbovițeni să nu iasă din casă în această perioadă!

Cinismul liberalilor crește în fiecare zi.

Prin măsura aberantă a închiderii piețelor, liberalii au afectat viața a sute de mii de români care se află în imposibilitatea de a-și vinde produsele.

Nu a fost suficient că am avut un an secetos, a venit Guvernul PNL și a tăiat și ultima speranță a producătorilor de a-și vinde puținele produse în piețe.

Au închis piețele într-o ședință care a ținut până la ora 3 dimineața. Oare au gândit mult până să ia această decizie?
Unde își vor vinde micii producători boțul de brânză, legumele sau fructele ? Haosul e cel care domnește acum. Cum se pot găsi de pe o zi pe alta?

Guvernul analizează…..afirma un penelist de frunte, azi. Domnilor liberali, ați vorbit vreo secundă cu producătorii noștri din Băleni, din Lungulețu, Slobozia Moară sau Voinești ori Cândești?
Ce vor face cu roadele muncii lor, obținute cu multă muncă, cum își vor întreține familiile, dacă voi închideți tot? Din birourile călduțe din Palatul Victoria e ușor să îi arunci în frig, în ploaie pe agricultorii noștri.

Noi, cei din PSD nu am rămas imuni la suferințele oamenilor.

Astăzi, în Camera Deputaților, am votat amendamentul prin care, în perioada stării de alertă, piețele agroalimentare în spații închise, târgurile, bâlciurile, piețele mixte și volante, talciocurile își vor putea continua activitatea cu respectarea restricțiilor referitoare la distanțarea socială și a măsurilor de protecție sanitară.

Siguranța și bunăstarea fiecărui român sunt pentru noi paliere definitorii ale programului de guvernare cu care venim în fața cetățenilor.

Le recomand liberalilor dâmbovițeni să nu iasă din casă în această perioadă. Să facă campanie doar pe Facebook, dacă nu vor să fie alungați de la porțile oamenilor.

Deputat PSD,
Claudia Gilia

Comunicat de presă

Material realizat la comanda PSD Dâmbovița, CMF 11200020

Distribuie acest articol Oficial Media
Share