07/03/2021

Virgil Guran: Președintele a asigurat că nu va decreta starea de urgență!

Virgil Guran, președinte PNL Dâmbovița:
„Dragi dâmbovițeni, dragi români! Campania electorală a trecut iar orizonturi repezi ne vor aduce încă una! În această campanie electorală am văzut mașinăria infernală de intoxicarea a PSD-ului turată la maxim!
Au aruncat în spațiul public minciuni, intoxicări, jumătăți de adevăr sperând să-și conserve privilegiile! Nu au reușit! «Oprișanii» au căzut rând pe rând! PSD se laudă că au câștigat alegerile având cei mai mulți primari! Se înșeală amarnic! Alegerile le-au câștigat gospodarii din localitățile lor și nu partidul!
În schimb, îngroziți de perspectiva viitoarelor alegeri, unde își vor reduce la jumătate locurile de parlamentari, au început un atac furibund, mincinos la adresa Guvernului României, a PNL-ului sau a mea personal.
Criza sanitară se adâncește iar băieții ăștia disperați de la PSD lansează numai minciuni mediatice! Aflăm de la ei că se instituie starea de urgență, că în ianuarie vor fi tăiate pensiile și salariile, că eu am vândut celor de la IVECO un teren. Toate sunt minciuni ordinare, iar timpul va dovedi cine minte și cine spune adevărul.
Probabil că lor le este greu să creadă faptul că o asemenea investiție, precum este investiția IVECO de la Petrești, a fost atrasă către județul nostru fără să servească interese personale sau de grup! Aceasta este maniera lor de a proceda! De aici și bogățiile celor care au condus județul acesta atâția ani.
Orice om de bună credință se poate adresa Primăriei Petrești și poate afla termenii și condițiile tranzacției cu IVECO. Da, m-am zbătut ca investitorii să vină în județul nostru pentru că este nevoie de dezvoltare și aici. Dacă pentru asta pot fi vinovat atunci da, doresc să fiu condamnat! Dar vreau să îi privesc în ochi pe cei care mă acuză și sa aibă demnitatea să o facă direct, cu subiect și predicat! Nu prin campanii de presă plătite! Nefiind asemeni lor, au realizat pericolul și m-au traformat în țintă! Nu este nici o problema! Rezist! Dar îi avertizez public că nu voi ceda șantajului mediatic, că vor avea în mine un adversar redutabil, că mă voi implica în continuare in rezolvarea problemelor județului, cu sau fără voia lor!
Săptămâna trecută prin eforturile Guvernului și ale Ministerului Sănătății au fost detașați la Târgoviște, din toate colțurile țării, trei medici ATI pentru că nu mai aveam NICIUNUL. Este o realizare excepțională! Criza resursei umane nu poate fi acoperită prin achiziții! Dâmbovițenii în această pandemie pot avea acces la servicii medicale!
O altă minciuna prin care se dorește manipularea românilor este legată de instituirea stării de urgență. Președintele a asigurat că nu va decreta starea de urgență, Guvernul nu are în calcul o asemenea măsură, mai mult caută soluții pentru extinderea ajutoarelor acordate astfel încât economia să primească stimuli.
Criza sanitară și guvernarea țării în aceste momente dificile rămân adevăratele provocări ale zilelor noastre, nu minciunile PSD. Lor nu le pasă de nimic, doar de un eventual câștig electoral. Noi trebuie să guvernăm pentru oameni.”
Material realizat la comanda PNL Dâmbovița; CMF 11200025
Distribuie acest articol Oficial Media
Share