Deputat Dumitru Lupescu: Alegerile astea sunt despre 30 de ani de lipsă de respect față de oameni

Deputatul Dumitru Lupescu, președinte USR Dâmbovița, a postat pe pagina de facebook un mesaj cu privire la nemulțumirile cetățenilor față de actuala clasă politică și de neajunsurile pe care cei care au fost până acum la guvernare nu au reușit să le rezolve.
Prioritizarea greșită a investițiilor, lipsa de interes pe timpul mandatului și mimarea interesului în campanie, cheltuirea ineficientă a banului public, siguranța cetățeanului, sunt doar câteva dintre problemele pe care deputatul Dumitru Lupescu le-a ascultat în discuțiile cu oamenii.
”STOP NEPĂSARE! START SCHIMBARE!
Alegerile acestea nu sunt doar despre cine va fi ales primar ori consilier local. Alegerile astea sunt și despre 30 de ani de vot al acelorași și despre un mod de a face politică fără respect față de cetățeni și lege.
Sâmbătă și duminică au fost zile pline de confirmări ale problemelor semnalate, nu o dată, de noi: prioritizarea greșită a investițiilor, lipsa de interes pe timpul mandatului și mimarea interesului în campanie, cheltuirea ineficientă a banului public, siguranța cetățeanului etc.
Necesitatea schimbării actualilor politicieni este invocată de majoritatea cetățenilor, care nu mai pot fi manipulați cu realizări minimaliste față de ceea ce s-a promis și față de ce era posibil să se realizeze.
Astăzi, și în Mărginenii de Sus – Dâmbovița.” a spus deputatul Dumitru Lupescu.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share