Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Mii de persoane au primit rezultate de teste fals pozitive după ce au fost testate pentru coronavirus în Suedia, au anunțat autoritățile din domeniul sanitar, marți, în cadrul unei conferințe de presă, relatează dpa, citată de Agerpres
Teste fals pozitive

Teste fals pozitive

Toate cele 3.700 de persoane testate au primit rezultat pozitiv, deși nu erau infectate cu noul coronavirus, fapt care a afectat statisticile oficiale anunțate de autoritățile din Suedia.
Rezultatele greșite au fost înregistrate în special în cazul persoanelor cu simptome ușoare, care s-au testat singure cu ajutorul așa-numitelor teste de diagnostic PCR.

Greșeala a fost descoperită în două laboratoare care au analizat eficacitatea testelor PCR fabricate în China, constatând că testele nu au putut face distincția între probele cu o concentrație redusă de virus și probele negative.
Rămâne un mister dar și un pericol să faci acest test, se pare, -oriunde în lume-, întrucât nu există nicio garanție că el poate arăta cu fidelitate rezultatele. Sunt foarte multe sincope în practica testării, după cum afirmă și medici romăni, astfel încât a face sau nu un test este irelevant. Ba chiar poate dăuna grav sănătății morale, pentru un pacient internat zile sau săptămâni degeaba și tratat de covid, deși el nu are această boală.

Pur și simplu testele nu au fost îndeajuns de exacte, au constatat autoritățile suedeze din domeniul sanitar.

Și în România Ioan Sârbu face dezvăluiri legate de situația testelor și a aparatelor de testare. ”Mai e o mare problema, a aparatelor si personalului care face aceste teste. Suntem in situatia in care aparatele nu sunt omologate. Structura responsabila, RENAR, a refuzat sa le omologheze, pentru ca dadeau plus-minus 40%. Atunci guvernul si-a luat responsabilitatea si a dat-o in seama DSP-ului, care nu este abilitat” a declarat medicul Ioan Sârbu.

Citește articolul integral:

Dacă un test din şase este pozitiv, toate şase sunt declarate pozitive. RENAR a refuzat să omologheze aparatele de testare care dădeau erori de 40%

Se introduc sase eprubete. Atunci cand una din probe e pozitiva, aparatul semnalizeaza sonic ca una din probe e pozitiva. Daca ai ghinionul sa fie proba ta in acel aparat, sunt declarate toate sase pozitive. Apoi cetateanul, sanatos fiind, il duce intr-un spital, intr-o comunitate infectata, unde aproape sigur se contamineaza. De aici tragedia prin care trece poporul roman. Trauma psihica o vom deconta peste cateva luni.

Pe cale de consecință logică, tot ce ne este furnizat ca statistică a îmbolnăvirilor de covid în România, nu are nicio relevanță, întrucât numărul poate fi de șase ori mai mic, sau chiar și mai mic ținând cont de marja de eroare de 40% pentru care Renar NU A OMOLAGAT APARATURA.


[wpedon id=”88835″]

Christian Perronne, șef departament boli infecțioase: „UE vrea să fie raportate cât mai multe teste pozitive posibil. Logica este să vă sperie”

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

Planul malefic: “Noul Normal”, omul remodelat, de tip neo-comunist și fără Dumnezeu

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Nu există nicio molimă! Se lucrează la reeditarea omului Nou-Normal, omul 2.0

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share