Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

Nou: Documentar cutremurător. Demascarea planului Coronavirus

Peste un miliard de vizualizări, planul țesut de câțiva ani în jurul acestei povești cu efect de supunere la nivel mondial.  În spatelei unei boli neletale și ușor vindecabile se ascunde de fapt dorința unor miliardari de a îngenunchia omenirea și a prelua controlul economiilor lumii. Emoționant și destinul doctorei Judy Mikovits, cea care a preferat să nu cedeze presiunilor chiar dacă i s-au oferit bani, funcții și distincții.

Acum in Europa, haos! Oamenii nu mai suportă!

Se cutremură Europa! Proteste la Paris, Londra și Berlin. Zeci de mii de oameni scandează în stradă împotriva măsurilor anticovid

Demascarea planului coronavirus

Cel mai nou documentar cutremurător – Sinteza demascării planului Covid

„Plandemic” a fost lansat pe 19.08.2020 online, în ciuda eforturilor îndârjite de a-l opri și de a-l cenzura. Este numit „Plandemic partea 2” de mulți, pentru că în luna mai 2020, cineastul Mikki Willis a lansat un trailer „teaser” al filmului, care a prezentat un interviu cu suferințele abuzive nedrepte îndurate de către dr. Judy Mikovits, cea care a expus frauda lui Anthony Fauci arătând cine este acesta cu adevărat, acuzându-l de genocide.

Acest „trailer” a devenit curând viral, iar < deep state > a intrat în crize pentru a încerca să micșoreze daunele și să-l cenzureze, ceea ce a înrăutățit lucrurile. Se estimează că aproape 1 miliard de oameni au văzut deja acest clip, care este acum denumit „Plandemie 1” de mulți.


Pentru conformitate vă prezentăm mai jos articolele Oficial Media de la acea vreme:

Ultima oră: Se cere arestarea lui Anthony Fauci și a lui Bill Gates

Dr. Rashid Buttar afirmații devastatoare despre situația actuală: ”Fauci a ajutat la crearea Covid 19”


Boala “covid” este 100% vindecabilă și Anthony Fauci a dosit cu premeditare aceste remedii

Mii de medici din întreaga lume, s-au prezentat pentru a explica că boala “covid” este 100% vindecabilă și că Anthony Fauci a dosit cu premeditare aceste remedii în favoarea noilor “medicamente” și “vaccinuri”, care au provocat sute de mii decese la nivel mondial.

Filmul complet are un interviu cu dr. Judy Mikovits pe care cel mai sigur veți dori să îl urmăriți fiindcă nu știm cât va fi lăsat de instrumentele de control a populației.

Documentarul a fost lansat pe 19 august 2020 și oferă dovezi clare că tot ce se desfășoară astăzi a fost planificat de la sfârșitul anilor 1990, când s-au depus cantități masive de brevete pe coronavirusuri (în 1999), potrivit analistului național de informații David E. Martin, care este de formație doctor.

Tiranii medicali criminali precum Anthony Fauci și liderii CDC au descoperit o “mina de aur” în 2003, odată cu primul focar SARS coronavirus din Asia. Conduși de Anthony Fauci, au brevetat coronavirusul SARS și au procedat la dezvoltarea unui „imperiu”.

Citește și:

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

După cum raportează dr. David Martin:

“Au văzut că un virus, despre care știau că poate fi ușor manipulat, a fost ceva foarte valoros”.

În 2003, au căutat să îl breveteze și s-au asigurat că au controlat drepturile de proprietate asupra bolii, asupra virusului și a detectării acesteia și a tuturor măsurărilor acesteia. În perioada 2003 – 2018, au controlat 100% din fluxul de numerar care a construit imperiul în jurul complexului industrial al coronavirusului.

Filmul este încărcat de mărturii de specialitate, inclusiv cititorii de la Health Impact News, care sunt deja familiarizați, precum: dr. Meryl Nass, Google Whistleblower – Zach Vorhies, avocat Mary Holland și, bineînțeles, dr. Judy Mikovits.

De la preluarea de către bancherul Rockefeller a mass-media și a industriei farmaceutice cu ani în urmă, până la creșterea absurdă a tehnocrației condusă de Bill Gates și până la actuala “plandemie” folosită pentru a instala frica la scară foarte largă, acest film le demontează toate lucrurile și faptele mârșave și abominabile.

Ne cam expiră timpul…

Vă rugăm să urmăriți neapărat documentarul acesta foarte important și să duceți informația cât mai departe, la cât mai mulți oameni cu putință pentru a viziona acest film produs atât de remarcabil de Mikki Willis, pentru că ne cam expiră timpul pentru a trezi cetățenii de pretutindeni și pentru a împiedica globaliștii să își pună în aplicare pe deplin “noua ordine mondială”.

Câteva idei și scurt cuprins al documentarului

Traducere, rezumat și interpretare: Lorena Iordache

MIKKI WILLIS: O cunoşteam pe dr. Judy Mikovits de doi ani înainte să îi filmez interviul. I-am citit cartea şi i-am cercetat cu atenție povestea. După ce i-am intervievat echipa legală, foştii colegi şi oameni care o cunoşteau de zeci de ani, un lucru pe care îl pot spune fără niciun dubiu este ca Judy Mikovits este una dintre cele mai oneste, grijulii şi curajoase femei pe care le-am întâlnit vreodată.

Atunci de ce ar lua cele mai puternice instrumente ale tehnologiei, politicii, mijloacelor media şi medicinei măsuri extreme să îi ascundă vocea de restul lumii?

MIKKI WILLIS: Ţi s-au făcut oferte financiare ca să rămâi tăcută.

JUDY MIKOVITS: Dacă pur şi simplu spui că ai făcut o greşeală şi promiţi să nu mai spui niciodată nimic despre acel subiect, poţi păstra orice suma primeşti, îţi recapeţi banii, primeşti totul înapoi. Milioane de dolari, publicaţii, sponsorizări. Mi s-a spus că asta e cea mai bună ofertă pe care o să o primesc. Dar nu au înţeles – eu nu aveam nevoie de o ofertă, deja pierdusem totul. M-am gândit că un copil sau o bunică ar putea fi rănita fiindcă eu am decis să nu fac nimic, iar asta mi-ar fi distrus viaţa. Nu există o sumă cu care să mă plăteşti ca să ascund asta. Nu o să mă opresc niciodată din a spune adevărul.


Citește și:

Coronavirus: o înșelăciune mondială concepută de OMS! Documentarul difuzat la televiziunea elvețiană


DAVID E. MARTIN: La inceputul anilor 2000 echipa mea a fost responsabila pentru demascarea a ceea ce putea fi numita atunci cea mai mare frauda fiscala din statele unite. Mentinem o lista a oamenilor, organizatiilor si companiilor care se amesteca in orice activitate care incalca linia armelor biologice si chimice, in oricare din 168 de tari.

Aproximativ o treime din toate brevetele depuse in statele unite erau plastografii functionale, insemnand ca in timp ce aveau variatii lingvistice, toate acopereau acelasi subiect. In 1999, brevete pe subiectul coronavirusului au inceput sa apara. Si asa a pornit o poveste fara sfarsit.

Stim ca Anthony Fauci, Ralph Baric, CDC (Centrul pentru Prevenirea si Controlul Bolilor) si lista lunga cu oameni care voiau sa primeasca creditele pentru inventarea coronavirusului erau punctul central al acestei povesti. Intre 2003 si 2018, ei au manipulat 100% din bani care au construit imperiul in jurul complexului industrial al coronavirusului.

Demascarea planului coronavirus

Existau doua posibilitati – coronavirusul sa fie creat artificial, ceea ce facea ca patentele asupra sa sa fie legale, sau sa fi aparut natural, asta insemnand ca patentele sa fie ilegale. Daca a fost creat artificial, ar reprezenta o violare a armelor biologice si chimice. Daca a aparut natural, finantarea unui brevet ar fi ilegala. In orice situatie, amandoua sunt ilegale.

MIKKI WILLIS: Viteza cotidianului le face aproape imposibil oamenilor sa cerceteze evenimentele si politicile care le alcatuiesc viata. Cand vrem raspunsuri la intrebari, unde ne indreptam prima data? Google. Introducem subiectul, apasam cautare si iata, primim ca rezultat doar ce vrea sistemul sa gasim.

Google este deja mai puternic in sensul controlului asupra oamenilor decat orice alt guvern de pe planeta. Daca articolele sunt in conformitate cu CDC si OMS, atunci se presupune ca sunt adevarate.

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

De cand cu inventarea presei tiparului, s-a dat o batalie pentru controlul propagarii informatiilor. La inceputul anilor 1900, John D. Rockefeller a obtinunt controlul asupra tuturor ziarelor si editorilor de ziar. A devenit primul miliardar al Americii, de atunci pavand calea celor insetati de putere. John D Rockefeller este fondatorul industriei farmaceutice si motivul pentru care erorile medicale reprezinta a treia cea mai frecventa cauza a mortii din America.

(VOCE DE PE UN CANAL TV) Asa cum spune acest document al CIA din 1952, scopul este “controlarea unui individ pana in punctul in care ne va executa ordinele impotriva vointei sale”.

JAMES R. THORNWELL: Totul este un mare proces de manipulare pentru a schimba perceptia realitatii tuturor americanilor pana in momentul in care nimeni nu mai e capabil sa ajunga la o concluzie in favoarea apararii propriei persoane, a famiilor lor, a comunitatii si a tarii.

DAVID E. MARTIN: Primul semnal de alarma a aparut cand am citit scenariul “A world at risk” (o lume in pericol). Este o organizatie numita global preparedness monitoring board, o parte din organizatia mondiala a sanatatii, care ii include pe dr. Chris Elias din fundatia Gates, si pe Anthony Fauci din NIAID. Acestia doi alaturi de directorul CDC din china (dr. George F. Gao) au venit cu o recomandare care spune ca pana in septembrie 2020, doua exercitii de pregatire pentru o pandemie trebuie completate. Si unul dintre ele trebuie facut pe tema eliberarii unui patogen respirator.

MIKKI WILLIS: Anthony Fauci a stiut, inca din ianuarie 2017 ca o sa vedem o epidemie inainte de finalul anului 2020. Chiar si Bill Gates, un barbat fara pregatire medicala, a stiut ca vine. “Daca incepem acum, putem fi pregatiti pentru urmatoarea epidemie” (discursul lui Bill Gates la TED, din aprilie 2015)

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

In octombrie 2019, cu 5 luni inainte de declararea coronavirusului ca pandemie, a avut loc o sedinta event201 unde s-au simulat evenimentele si stirile actuale.

MIKKI WILLIS: In 2010, Fundatia Rockefeller a publicat un document de 54 de pagini intitulat “Scenarii pentru viitorul tehnologiei si al dezvoltarii internationale”. Pagina 18 mentioneaza scenariul pandemiei. “o lume condusa de sus pana jos de catre guvern si conducatori mai autoritari, cu inovatii limitate si raspuns negativ din partea cetatenilor”. “in timpul pandemiei, liderii natiunilor din toata lumea si-au folosit autoritatea si au impus reguli si restrictii puternice, de la purtatul mandatoriu al mastilor de fata, pana la verificarea temperaturii la intrarea in spatiile comune cum ar fi gari si supermarketuri.” “Chiar si dupa pandemie, acest control si supraveghere a cetatenilor a ramas si chiar s-a intensificat.”

MIKKI WILLIS: Tedros Adhanom Ghebreyesus este primul director general al OMS care nu este medic. In fostul post, de ministru al sanatatii in etiopia, tedros a fost acuzat de acoperirea a 3 epidemii majore. Inainte de asta a fost un membru de seama al frontului de eliberare al tigray, un grup politic brutal si corupt responsabil de crime impotriva omenirii, incluzand bombe, rapiri, torturi si omucideri.

Cum poate un om cu un trecut atat de controversat sa castige cel mai inalt post din cea mai influenta organizatie de sanatate din lume?

Prin intermediul tatălui său, Bill Gates a învaţat substraturile politicii şi cum să manipuleze. în timp ce co-fondatorul Microsoft, Paul Allen se lupta cu cancerul, Bill Gates a văzut oportunitatea de a prelua averea companiei. Ca să reducă la tăcere presa negativă, Gates a decis să investeasca 100 de milioane de dolari in fundaţia Bill & Melinda Gates. Peste noapte, bill şi-a transformat imaginea publică din monopolist tehnologic nemilos în cel mai generos filantrop al lumii.

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

În calitate de cel mai mare donator al OMS şi CDC, niciun alt om nu deţine mai multă putere decât Bill Gates, să poata influenţa şi controla sănătatea şi libertatea medicală a tuturor oamenilor.

ARTHUR CAPELN: Covid-19 este al șaptelea coronavirus care atacă omenirea, şi totuşi nu am găsit vaccin pentru niciunul dintre ele. Cel mai scurt timp în care cineva a găsit vaccinul pentru un virus nefamiliar a fost de 7 ani. Timpul mediu pentru conceperea unui vaccin este de 21 de ani. Să vorbeşti de un colac de salvare care va ajunge în câteva luni e absurd. (Arthur Capeln, Profesor de Bioetică).

DAVID E. MARTIN: Dacă scopul tău este să creezi din acest pământ frumos pe care trăim un loc de joacă exclusiv pentru cei mai influenţi câţiva oameni, atunci populaţia care îţi stă în cale este o problemă. Şi sunt impulsurile indivizilor care au decis că prin surclasarea lumii pot dicta populaţiei condiţiile propriei sale existenţe.

Când societatea îşi pierde libertatea, de obicei nu este din cauza tiranilor care i-o iau, ci fiindcă oamenii renunţă de bunăvoie la ea, în schimbul protecţiei împotriva unei ameninţări externe. Asta mă tem că trăim acum.

Suntem condiţionaţi să avem o scuză pentru incredibilele acte de tiranie, pe care le vom justifica drept “aminteşte-ţi de 2020”. Cei dragi, cei care au murit, cei care sunt infectaţi sunt folosiţi ca muniţie de tun, distrugându-li-se onoarea şi integritatea. De asemenea, este un test pentru umanitate, ca să vedem la cat din libertatea noastră suntem dispuşi să renunţăm înainte să tragem linia şi să spunem stop. Asta e momentul nostru să ne recâştigăm umanitatea.

MIKKI WILLIS: Poveştile folosite ca o arma pot fi mortale. Una dintre cele mai periculoase poveşti care ne-a fost spusă sună cam aşa: umanitatea este un experiment eşuat, suntem paraziţi, un cancer, un virus. E un mit care apare constant în filme, în muzică, în media, în minţile noastre. Aşa cum se spune, dacă repeţi o minciună prea des, devine adevărată.

Frica ne opreşte abilitatea de a rezolva probleme. Fără această abilitate, ne aşteptăm ca alţii să ne ghideze şi să ne salveze. în procesul acesta pierdem legătura cu natura noastră primara, uităm că suntem parte din cel mai briliant şi flexibil ecosistem din univers.

Vestea buna e că povestea noastră nu s-a sfârşit, punctul culminant se apropie. Momentul în care eroul se ridică pe propriile picioare şi invocă forţa pe care a uitat că o are. Forţa dinauntru, o forţă a naturii.

https://youtu.be/vSMjLdaOvlI

Senatorul Scott Jensen a declarat că COVID-19 este doar o gripă și că numărul deceselor este fals

Au înnebunit de-a binelea! Cum să îți ia copiii în alt spațiu decât domiciliul??? Speriate de această perspectivă, unele familii se ascund

De ce ies teste fals pozitive? Mii de suedezi sănătoși au ieșit pozitivi. În România aparatele de testare nu au fost avizate

Urmează masca în casă, evitarea interacțiunii cu familia. Ce spune Rafila, reprezentantul OMS.

Mai avem o șansă: În Germania a luat ființă o comisie pentru investigarea măsurilor aberante covid

Planul malefic: “Noul Normal”, omul remodelat, de tip neo-comunist și fără Dumnezeu

Este pandemia o repetiție pentru subjugarea oamenilor? Se întreabă unul dintre cei mai mari filozofi francezi

Nu există nicio molimă! Se lucrează la reeditarea omului Nou-Normal, omul 2.0

Înaltul comisar al ONU pentru drepturile omului: Epidemia este folosită pentru a justifica schimbări represive ale legislaţiei împotriva populației

Nimeni nu a murit de coronavirus, este concluzia medicilor patologi din Elveția, Franța, Germania, Italia și Spania

Se caută vedete, persoane influente, care să întrețină frica de coronavirus

Medicul Adina Alberts face dezvăluiri revoltătoare: 99,9% dintre români sunt terorizați de autorități

Ai-nu ai covid, îl iei sigur din spital, declară Laura Zarafin, medic primar la Colentina

Edward Snowden: Guvernele se folosesc de COVID-19 pentru a ne „monitoriza așa cum nu au mai făcut-o niciodată”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share