31/10/2020

Deputatul Corneliu Ștefan este noul președinte al PSD Dâmbovița

În urma Conferinței Extraordinare a PSD Dâmbovița care a avut loc astazi la Clubul Studenților din Târgoviște, deputatul Corneliu Ștefan a reușit să câștige bătălia pentru Organizația PSD Dâmbovița.  Conferința integrală poate fi urmărită AICI 

Liderul PSD a ieșit victorios din cursa cu europarlamentara Rovana Plumb, contracandidata sa, cea care a ocupat un post de interimar la PSD Dâmbovița după demiterea lui Adrian Țuțuianu de către Liviu Dragnea.

Deputatul Corneliu Ștefan a adunat 129 de voturi iar Rovana Plumb 74.

Din noua echipă de conducere, alături de Corneliu Ștefan, fac parte senatorul Titus Corlățean în funcția de președinte executiv al PSD Dâmbovița și Daniel Cristian Stan, primarul municipiului, în funcția de secretar executiv al Organizației. Iar Biroul Permanent Județean are 17 vicepreședinți.

”Încep cu mulțumiri aduse domnului președinte Marcel Ciolacu, domnului secretar general Paul Stănescu, pentru că au conștientizat că aici în Organizația PSD Dâmbovița trebuie  să avem alegeri statutare prin vot secret și să dăm țării o Organizație PSD așa cum a fost de 30 de ani, cea mai puternică din țară și mereu să fim pe locul I din punct de vedere politic la nivelul județului Dâmbovița. Astăzi se împlinesc 19 ani de când colegul nostru Leo Badea, m-a prezentat fostului președinte al PSD Dâmbovița, domnul Ion Stan, cel mai longeviv președinte al organizației.

Citește și: Marcel Ciolacu se bazează în continuare pe Rovana Plumb – ”este un vârf de lance”

Astăzi sunt 19 ani de când sunt coleg cu dumneavoastră, de când am muncit în acest partid. Am plecat de la un simplu membru, vicepreședinte la tineret, președinte executiv la tineret, în 2010-2012, când PSD Dâmbovița era în opoziție am fost președintele Organizației de tineret și vicepreședinte la nivel național al TSD. Apoi am urcat ierarhic la seniori, am fost vicepreședinte al Organizației de seniori și până anul trecut în luna iunie am ocupat funcția de președinte executiv.

Citește și: Titus Corlățean, mesaj către prefectul de Dâmbovița: ”Vedeți-vă de treaba dumneavoastră!”

Pentru că suntem la cea mai importantă ședință dn punct de vedere politic, cred că astăzi este nevoie să vorbim despre noi, despre PSD Dâmbovița. Și așa cum a spus președintele Marcel Ciolacu, să plecăm de aici cu o singură echipă și de mâine să ne punem adidașii în picioare și să câștigăm alegerile parlamentare, locale și pe primul loc să fie PSD Dâmbovița.” a spus Corneliu Ștefan în timpul discursului.

Distribuie acest articol Oficial Media
Share