Oficial Media

Știri din Târgoviște, Dâmbovița, România.

În câteva ore Corneliu Ștefan vs. Rovana Plumb. Cine va fi președintele PSD Dâmbovița?

Update 14:29 – Deputatul Ștefan Corneliu este noul președinte al PSD Dâmbovița, ales astăzi în Conferința Extraordinară a PSD Dâmbovița.

Update 14:22 – Se numără voturile. IMAGINI ÎN EXCLUSIVITATE de la numărarea voturilor:
Corneliu Ștefan sau Rovana Plumb la șefia PSD Dâmbovița.

Update 13:30La acest moment se votează. Fiind un singur candidat la functia de secretar executiv al organizatiei PSD Dambovita, presedintele Marcel Ciolacu a propus vot deschis. Cu unanimitate de voturi a fost ales Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Targoviste.

Update 13:10 – În cel mai sincer ”speach ever” este solicitată intervenția unui ”sobor de preoți” la Organizația PSD Dâmbovița pentru calmarea spiritelor. Constantin Pătru, primarul comunei Tătărani își dorește să salveze partidul:

Update 13:00 – Constantin Pătru, primarul comunei Tătărani intervine cu un discurs motivațional:

#Mergem și ”door-to-door” ( din ușă în ușă) dacă e nevoie să câștigăm, trebuie să ne adaptăm vremurilor!”.#


Update 12:30 – Alexandru Oprea, președintele Consiliului Judetean Dambovita a luat cuvantul, vizibil afectat de declaratiile senatorului Corlățean referitoare la inregistrarile lui Adrian Tutuianu, fapt care a dus la excluderea acestuia din urma.

Alexandru Oprea: ”Poate că rezultatele pe care le-am obținut la europarlamentare și prezidențiale, s-au datorat și faptului că un an și jumătate la Consiliul Județean Dâmbovița am avut un ficus. Și spun cu tărie acest lucru! Proiecte importante de dezvoltare pentru noi, pentru județ au stat și au rămas blocate. De ce? Pentru ambiția unui singur om! Și vă mai spun un lucru, acest partid, această organizație nu se va conduce niciodată din centre de putere aflate în afara partidului. Acest partid este al nostru, al tuturor, al primarilor, al consilierilor, al membrilor nostri de partid  și lucrurile astea trebuie să conteze. Sigur că avem cu toții o vină și ne-o recunoaștem.

Update 12:24 – Senatorul Titus Corlățean, vicepreședintele Senatului, discurs:


Update 12:11Titus Corlățean, în nota sa elegant academică, acuză modelul perimat de a face politică după ideologia comunistă și… îndeamnă la a se conduce organizația din interior, de aici și nu de la distanță. Titus Corlatean este plusul si asul din mâneca deputatului Stefan. Un politician de marcă.

Update 11:58 – Deputatul Corneliu Ștefan a început discursul în fața audienței și a reușit să ridice sala în picioare. Ambii candidați promit unitate indiferent de câștigător.

Corneliu Ștefan: ”Încep cu mulțumiri aduse domnului președinte Marcel Ciolacu, domnului secretar general Paul Stănescu, pentru că au conștientizat că aici în Organizația PSD Dâmbovița trebuie  să avem alegeri statutare prin vot secret și să dăm țării o Organizație PSD așa cum a fost de 30 de ani, cea mai puternică din țară și mereu să fim pe locul I din punct de vedere politic la nivelul județului Dâmbovița. Astăzi se împlinesc 19 ani de când colegul nostru Leo Badea, m-a prezentat fostului președinte al PSD Dâmbovița, domnul Ion Stan, cel mai longeviv președinte al organizației. Astăzi sunt 19 ani de când sunt coleg cu dumneavoastră, de când am muncit în acest partid. Am plecat de la un simplu membru, vicepreședinte la tineret, președinte executiv la tineret, în 2010-2012, când PSD Dâmbovița era în opoziție am fost președintele Organizației de tineret și vicepreședinte la nivel național al TSD. Apoi am urcat ierarhic la seniori, am fost vicepreședinte al Organizației de seniori și până anul trecut în luna iunie am ocupat funcția de președinte executiv. Pentru că suntem la cea mai importantă ședință dn punct de vedere politic, cred că astăzi este nevoie să vorbim despre noi, despre PSD Dâmbovița. Și așa cum a spus președintele Marcel Ciolacu, să plecăm de aici cu o singură echipă și de mâine să ne punem adidașii în picioare și să câștigăm alegerile parlamentare, locale și pe primul loc să fie PSD Dâmbovița.”


Update 11:54 – Aplaudata sensibil și din politete, doamna Plumb nu pare a avea incredere in izbanda de astazi. Monica Ilie, viceprimar Targoviste, a validat buletinele de vot. Corneliu Stefan ia cuvantul si este aplaudat la scena deschisă.

Update 11.40: Rovana Plumb își susține discursul în fața delegaților, a invitaților și a membrilor PSD.

Rovana Plumb: ”Dragi colegi, senatori, deputați, dragii mei colegi, dragele mele colege. Îmi doresc să avem cel mai spectaculos an de până acum, îmi doresc să fim sănătoși si să avem puterea să ducem la bun sfârșit tot ceea ce ne-am propus împreună. Suntem iarăși la începutul unui an în care avem în fața noastră bătălii politice mari. Vreau să fim împreună așa cum am fost mereu, după fiecare moment greu, după fiecare izbândă, după  fiecare reușită în folosul românilor.

Ei ne-au răsplătit cu gândurile lor, cu bucuriile lor uneori și cu voturile lor. Anul acesta trebuie să facem mult mai mult și trebuie să o spunem, PSD Dâmbovița este cea mai puternică forță politică din județul nostru și una dintre cele mai puternice Organizații ale PSD la nivel național. Știu că fiecare dintre voi a depus eforturi și fiecare este important pentru partidul nostru, pentru că noi toți suntem echipa PSD Dâmbovița. Îmi doresc din tot sufletul ca partidul să-și recapete stabilitatea și încrederea și să continue pe un drum al unității. PSD Dâmbovița a reușit la ultimele alegeri prezidențiale să fie cu mult peste media națională a partidului și a câștigat alegerile europarlamentare în primăvara lui 2019, fiind a 8-a organizație ca număr de voturi la nivel național, nu e puțin lucru. Așa cum știți, am fost ținta tuturor intoxicărilor, atacurilor și tuturor valurilor care au fost ridicate împotriva noastră pentru a ne spulbera și a ne face să dispărem. Nu, nu dispărem!”

Update 11.30: A început Conferința Extraordinară a PSD Dâmbovița. La eveniment sunt prezenți președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu si Paul Stănescu, secretar general interimar.

Peste doar o oră va începe conferința extraordinară a PSD Dâmbovița. Astăzi vom afla cine va fi președintele organizației social-democraților dâmbovițeni. Corneliu Ștefan vs. Rovana Plumb se anunță a fi o bătălie între principii politice moderne și ideologia clasică social-democrată. 

Corneliu Stefan Rovana Plumb

Cu cine și ce direcție vor vota membrii PSD peste câteva ore, vă vom ține la curent din interiorul adunării care se anunță să înceapă la ora 11:00 la Târgoviște. Cei doi contracandidați au în echipele lor. Ștefan, pe senatorul Titus Corlățean și pe primarul municipiului Târgoviște- Daniel Cristian Stan. Plumb, pe Alexandru Oprea- președintele Consiliului Județean Dâmbovița și pe Carmen Holban- deputat.

Andrei Plumb a anunțat că nu va candida pentru nicio funcție în interiorul organizației. ”Pe această cale vreau să vă anunț că am decis să nu candidez la această conferință de alegeri. La fel cum nu voi candida nici la alegerile locale, nici la cele parlamentare, pentru nicio funcție publică sau în interiorul PSD. Rămân în continuare un membru devotat al echipei PSD.http://oficialmedia.com/andrei-plumb-si-a-anuntat-retragerea-din-conducerea-psd-dambovita-si-din-cursa-pentru-alegerile-locale/

Corneliu Stefan Rovana Plumb

Corneliu Ștefan vs. Rovana Plumb

Corneliu Ștefan: ”Este vremea să votăm echipa care unește partidul!”

Stimați colegi, a sosit ziua în care trebuie sa ne recâștigam unitatea!
A sosit ziua în care ne jucam, democratic, statutar, șansa de a intra în normalitate, de a redeveni organizația care am fost zeci de ani! Este momentul sa arătăm oamenilor acestui județ, cetățenilor care totdeauna și-au pus speranțele în partidul nostru, care au avut încredere în proiectele noastre, ca avem forța de a reseta această structură politică, ca suntem demni și puternici!
Avem o misiune importantă de îndeplinit. Suntem la începutul unui an greu, plin de provocări și de confruntări electorale. Tocmai de aceea este nevoie, mai mult ca niciodată, de comunicare, de spirit de echipă, de încredere și seriozitate!
Împreună cu mine, cu senatorul Titus Corlatean, cu primarul municipiului Târgoviștei, Cristian Daniel Stan și cu toți colegii din #PSD #Dâmbovița vom recrea valul care sa spulbere politic pe toți aceia care nu vor binele acestui județ și al acestei țări!

Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște: ”În PSD Dâmbovița dacă aveai vreo inițiativă erai tras de mânecă și dat la o parte!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share