20/04/2021

Marcel Ciolacu se bazează în continuare pe Rovana Plumb – ”este un vârf de lance”

După alegerile care au avut loc astăzi în cadrul Organizației PSD Dâmbovița a fost stabilită noua conducere formată din Ștefan Corneliu, președinte, Titus Corlățean – președinte executiv și Daniel Cristian Stan – secretar executiv. Urmărește imagini LIVE de la conferință AICI

La finalul Conferinței Extraordinare, Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD a declarat că Rovana Plumb va rămâne un om de bază în PSD, și că sprijinul ei din funcția de europarlamentar, dar și ca vicepreședinte al Grupului Socialiștilor Europeni este unul important. Marcel Ciolacu a mai spus și că Rovana Plumb ”are o anvergură națională” și că este un vârf de lance alături de Titus Corlățean.

Deși a crezut pentru un moment că se află la Buzău (probabil s-a simțit ca acasă în sânul Organizației PSD Dâmbovița), în timp ce încheia Conferința Extraordinară, Marcel Ciolacu și-a dat seama că se află totuși la Târgoviște. Râmâne o tradiție pentru liderii PSD să nu recunoască locurile în care se află și să piardă din vedere realitatea obiectivă.

Marcel Ciolacu, președinte interimar PSD:

”Știm cu toții că Rovana Plumb are o anvergură națională și că PSD se va baza în continuare pe sprijinul Rovanei Plumb, ca și europarlamentar, dar și ca vicepreședinte al Grupului Socialiștilor europeni. Felicit delegații, pe vorbitorii de astăzi, pe domnul Titus Corlățean, pe președintele Consiliului Județean Dâmbovița; a fost o competițe normală, au existat atacuri, dar nu la persoană, au fost viziuni diferite iar balanța a fost înclinată de echipa locală și dorința primarilor și a colegilor, să fie reprezentanți de niște oameni care stau zi de zi în acest județ. Munca de abia acum începe, sunt sigur că se va lucra în echipă. Atât Rovana cât și Titus Corlățean sunt vârf de lance.”

La rândul său, Rovana Plumb, europarlamentar, a declarat:

”Multumesc tuturor, am trecut împreună prin bătălii puternice și cel mai important este că după această conferință ieșim mai întăriți, mai uniți, în așa fel încât să facem lucruri bune pentru oameni în continuare. Îl felicit pe Corneliu Ștefan, o tânără speranță. Sunt convinsă că a acumulat experiență în perioada de când a intrat în partid, și am convingerea că împreună cu Titus, cu primarul nostru, Daniel Cristian Stan, și cu fiecare coleg din organizație, vom avea un an al victoriei la Târgoviște și în tot județul Dâmbovița, dar nu pentru PSD, ci pentru dâmbovițeni și pentru români. Rămân în continuare aceeași, și voi face tot ce-mi stă în putință de la Bruxelles astfel încât să facem ceea ce trebuie pentru țara noastră pe care o iubesc enorm.”

Câștigătorul acestor alegeri, deputatul Corneliu Ștefan, noul președinte al PSD Dâmbovița, a spus că:

”Îi asigur pe toți colegii din PSD Dâmbovița că voi păstra un echilibru, unitatea în partid, iar spiritul de echipă va funcționa de mâine la cel mai înalt nivel. A fost o competiție istorică în județul Dâmbovița, niciodată în 30 de ani, nu a fost o bătălie pentru funcția de președinte și președinte executiv și eu cred, că astăzi, împreună cu echipa din PSD și toți colegii, am scris istoria Organizației PSD Dâmbovița.”

Și președintele executiv al partidului, Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște a precizat că: ”A fost o competiție cum nu prea s-a văzut la această organizație și cel mai important lucru este să ieșim mai puternici și să abordăm alegerile locale și cele parlamentare, dintr-o poziție favorabilă și sunt sigur că așa va fi. Victorie PSD!”

Distribuie acest articol Oficial Media
Share