Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Domnule Ponta va asteptam acasa cu demisia pe masa!

6-o1neyasisland_600x400_78451600
Aşa arată clubul O1NE Yas Island, unde au fost fotografiaţi Victor Ponta şi Sebastian Ghiţă

Realitatea TV a intrat în posesia unei fotografii în care apare Victor Ponta, împreună cu Sebastian Ghiţă. Ei au fost fotografiaţi într-un club exclusivist din Dubai, iar Ponta pare a fi foarte bine dispus.

Pentru că eşecul de la alegeri l-a întristat foarte tare, premierul Victor Ponta a plecat pentru câteva zile în concediu. Şi pentru că probabil meleagurile româneşti nu i-ar fi vindecat depresia, Ponta a mers tocmai în Dubai. Nu singur, ci împreună cu prietenul şi colegul de partid, mogulul Sebastian Ghiţă, patronul Romania TV.victor_ponta_sebastian_ghita_dubai_51123900

Vacanţele premierului Victor Ponta şi ale lui Sebastian Ghiţă sunt deja de notorietate. În 2012, Victor Ponta şi soţia lui au participat, împreună cu Sebastian Ghiţă, la celebrul Concert de Anul Nou al Filarmonicii din Viena. În primăvara aceluiaşi an Ghiţă şi Ponta şi-au petrecut vacanţa în Dubai.

Reamintim ca Victor Ponta si-a delegat marti atributiile de sef al Guvernului catre vicepremierul Gabriel Oprea pentru perioada 19-24 noiembrie, potrivit unei decizii publicate in Monitorul Oficial.
 Rareş Bogdan, realizatorul emisiunii Jocuri de Putere, de la REALITATEA TV, a comentat impactul pe care il va avea imaginea cu Victor Ponta în vacanţă, alături de Sebastian Ghiţă, la un club exclusivist din Dubai.
 “O poză devastatoare pentru socialişti. Aş vrea să ştiu ce spune Ion Iliescu despre imagine. Cozmin Guşă spunea, zilele trecute, că l-a lovit trenul după alegeri pe Victor Ponta. Eu zic că atunci când l-a lovit trenul şi-a pierdut busola. Când tu ai fost votat de o populaţie săracă, cu venituri mici, cum poţi să mergi în cel mai exclusivist club din Emirate? Sunt foarte curios cât a costat nota de plată a lui Victor Ponta. Doar intrarea în acel club este de 150 de dolari.

M-aş fi aşteptat să meargă în munţi Victor Ponta, la Sinaia, la Predeal, în Bucovina, să stea să se gândească cum îşi poate schimba imaginea în ochii românilor. Nu doar că nu s-a gândit la asta şi că nu şi-a cerut scuze de la Klaus Iohannis pentru că a spus că a venit la el în birou umil şi să vină el cu capul plecat şi să încerce să salveze ce se poate, pentru România.

Victor Ponta îi sfidează pe toţi miniştrii, pe toţi primarii, pe toţi voluntarii PSD care au muncit în campanie şi au crezut în domnia sa. Dovedeşte o sfidare totală şi un comportament ciocoiesc unice în istoria stângii. Ce a făcut Victor Ponta echivalează nu cu un glonţ în picior, ci cu unul în cap”. 

Rareş Bogdan a vorbit şi despre efectele pe care prietenia cu Sebastian Ghiţă le-ar putea avea asupra electoratului.

“Când eşti premier al României şi prietenul tău cel mai bun câştigă contracte cu statul în valoare de peste 100 de milioane anual, atunci e o problemă mare.

Vă voi face o mărturisire: am primit un coş de flori uriaş, în noaptea alegerilor, o grămadă de orhidee frumoase. Pe un bileţel scria un mesaj: “Vă mulţumesc foarte mult, domnule Bogdan. Nici nu vă daţi seama ce aţi făcut”. Semnat, Comunitatea de IT din România. Asta pentru că, în cazul în care ieşea Victor Ponta preşedinte le lua business-ul, îi călca în picioare. Voi arăta bileţelul în emisiunea mea.

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">