Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

DONATOR CU DONATOR, DĂM O MÂNĂ DE AJUTOR!

Pentru a încuraja donarea de sânge, proiectul „Donează Sânge, Fii Erou!” al Federației Asociațiilor Studenților în Medicină din România organizează primăvara această o campanie națională de donare de sânge la 35 de Centre de Transfuzie Sanguină din România și la Centrul de Transfuzie Sanguină Chișinău.
Lipsa de sânge din spitale este o importantă problemă a sistemul medical din România, transfuziile sanguine fiind esențiale pentru pacienții care suferă de anemii severe, politraumatisme sau diferite forme de cancer.
”Prin această campanie de dorim să contribuim la creșterea numărului de donatori de sânge și astfel să ne implicăm activ în ameliorarea deficitului de sânge din spitale, iar fiecare donator care ni se alătură, ne aduce mai aproape de îndreptarea acestei probleme de sănătate publică.
În cadrul campaniei, voluntarii proiectului – studenți mediciniști și elevi la școli postliceale sanitare – vor fi prezenți la Centrele de Transfuzie din România și la Centrul de Transfuzie Chișinău, asistând personalul și donatorii și oferind premii” anunță organizatorii.

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share