Dragostea adevărată se găsește la Ploiești Shopping City

Concurs de speed dating și un weekend la munte pentru îndrăgostiți, cu ocazia Valentine’s Day 

Cei aflați în căutarea sufletului pereche au șansa să o întâlnească pe 12 februarie, la Ploiești Shopping City.

Cel mai important centru comercial din regiune se transformă în destinația iubirii și găzduiește cel mai „cool” maraton de întâlniri romantice care va premia un cuplu cu un weekend romantic la munte. Celebrarea zilei iubirii nu ar fi completă și fără concursurile dedicate tuturor vizitatorilor, atelierele de beauty și multe alte momente speciale.

Lasă dragostea să te surprindă pe repede-nainte

Cu prilejul zilei dedicate îndrăgostiților, Ploiești Shopping City organizează, într-un cadru intim, cu baloane în formă de inimă, lumini colorate și arome îmbietoare, un concurs de speed dating, special pentru cei care își doresc ca anul acesta să cunoască dragostea adevărată. Pe 12 februarie, începând cu ora 11:00, 20 de femei, respectiv 20 de bărbați vor fi protagoniștii unei competiții care îi va aduce cuplului câștigător marele premiu constând într-un weekend la munte, oferit de Bibi Vacanța. Alături de moderatorii evenimentului vedetele Zu Daniel Buzdugan și Iulia Olăreanu, participanții vor avea la dispoziție câte cinci minute pentru a interacționa cu fiecare în parte, urmând ca la finalul fiecărei conversații, aceștia să acorde un calificativ interlocutorului pe baza căruia se va realiza analiza compatibilității. De la eveniment nu vor lipsi testele la care vor fi supuși participanții, cu probe de karaoke, dans, bancuri și întrebări de cultură generală, oferindu-le participanților ocazia perfectă pentru a se destinde.

Tombolă cu premii pentru îndrăgostiți

În perioada 07-14 februarie, în centrul comercial va fi amplasată o inimă din flori roșii, cu diametru de 1,5m realizată de partenerul evenimentului, Școala de Flori Siati. În jurul inimii, domnii vor putea să pună un bilețel cu datele lor de contact, urmând ca pe 13 februarie să se organizeze o tombolă în care vor fi incluse toate bilețelele strânse pe parcursul zilelor de campanie. Zece câștigători vor fi desemnați și, în dimineața zilei de 14 februarie, le va fi livrat câte un buchet de flori pe care să îl ofere cadou jumătății lor.

Toți participanții la tombolă vor premiați! Cei care nu se vor regăsi printre cei zece câștigători, vor fi răsplătiți și vor primi pe 13 februarie o cutie de bomboane de ciocolată.

 

Mai multe detalii despre evenimente pot fi citite pe www.ploiestishoppingcity.ro sau pe Facebook, www.facebook.com/PloiestiShoppingCity.

 

Despre Ploiești Shopping City

Ploiești Shopping City, primul și cel mai mare centru comercial din județul Prahova, are o suprafață închiriabilă de 55.000 m2 și pune la dispoziția clienților săi aproximativ 2.000 locuri de parcare. Mall-ul găzduiește unul dintre cele mai mari cinematografe din afara Capitalei, cu 12 săli de proiecție dintre care 7 sunt dotate cu tehnologia 3D, dar și peste 100 de magazine, mix-ul de chiriași incluzând branduri internaționale precum Zara, H&M, Pull and Bear, Bershka, Stradivarius, Adidas, Orsay, Otter, LC Waikiki, Claire’s, Intersport, Noriel, B&B, Yves Rocher și multe altele. Ploiești Shopping City este un proiect dezvoltat de Carrefour Property România împreună cu New Europe Property Investments plc (NEPI).

 

Pentru mai multe informații, va rugăm contactați:

Simona Isac, Senior Public Advisor, The Public Advisors: simona.isac@publicadvisors.ro/ 0753 300 701

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share