Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

ECLIPSA DE LUNA IN LEU, 11 februarie- Interventie divină, transformari majore

Eclipsa de Luna in Leu din 11 februarie 2017  are loc cu Luna in Leu pe  gradul 22: 28 in opozitie cu Soarele in Varsator gradul 22:28 iar Luna se afla in apropierea Nodului Nord Lunar pe gradul 3:20Fecioara.

O Eclipsa de Luna poate produce transformari majore, este o energie imensa ce ne orienteaza mai mult spre relatii, poate declansa fel de fel de crize in scopul constientizarii necesitatii unei relatii in viata noastra, fie ca vorbim de o relatie de la locul de munca, de relatia cu noi insine, de relatia cu partenerul de viata, cu cei apropiati noua, cu societatea in care traim. Este bina sa stim ca o Eclipsa de Luna este o Luna Plina ( Luna este in opozitie cu Soarele) mai puternica cu efecte de durata, emotiile sunt sporite, ceva vine in lumina in acest moment si daca vom fi atenti la aceste emotii ale noastre cu siguranta ne putem da seama ce trebuie sa modificam, sa eliminam sau sa adaugam vietii noastre pentru a ne simti bine. Cu aceasta Eclipsa de Luna, bat clopotele astrale pentru momente de viata importante, sortite. Emotiile sunt mari iar starea de disconfort, dezorientare, ceata, manipulare, este pe masura.

Suntem radiografiati astral iar ceea ce vedem poate fi greu de crezut, inghitit, poate fi socant, dar de fapt, rolul major al acestui aspect astral nu este sa ne sperie ci sa ne arate  ce trebuie sa imbunatatim la noi, in relatiile noastre.

Ce trebuie sa lasam in urma?  Victimizarea, viata usoara si plina de iluzii, confuzia si dezorientarea, evitarea planificarii,  extremismul, hipersensibilitatea, secretele, manipularea celor multi.

Luna in Leu de mana cu Nodul Nord in Fecioara combina dramatismul, puterea, egoul cu blocajele in drumul schimbarii, in drumul acceptarii unui plan bine facut, sa abordam viata intr-un mod practic, realist, sa renuntam la comportamentul de victima, sa ne concentram asupra prezentului, sa facem planuri clare pe care sa le respectam, sa fim activi dar rationali, sa ne concentram pe aici si acum, sa facem ordine in haos, sa castigam increderea celorlalti nu prin minciuna ci prin experienta, sa ne asumam riscuri in ciuda unor temeri, sa fim moderati, sa fim foarte atenti la detalii deoarece “ intregul poate pacali daca nu stii detaliile ce il compun”.

Chiron vorbeste despre rani sufletesti si vindecarea lor prin experiente personale iar acest aspect deschide cutia Pandorei cu ranile noastre de baza, de lunga durata si nerezolvate. Suntem chemati sa ne vindecam aceste dureri sufletesti, sa facem pace cu trecutul ( Saturn) si sa privim  spre viitor(Uranus). Chiron in Pesti este sinonim cu vindecarea problemelor, ranilor sufletesti vechi. “ Ma iubesc si ma accept asa cum sunt, ii iubesc si ii accept pe ceilalti asa cum sunt” lasa in urma rani vechi legate de sensibilitate extrema, credinte false, credulitate extrema, pierderea increderii in divinitate, frici de tot felul, comunicare, rude, familie, neam.
A venit timpul sa eliberam ranchiuna, mandria, judecarea celorlalti, critica excesiva, sa ne recunoastem greselile si sa cultivam empatia, dragostea neconditionata.

Avem nevoie de incredere deplina in Dumnezeu care stie cel mai bine ce nevoi avem.

Adriana Tudosa

Citește mai multe pe adriana-astro.com

Distribuie acest articol Oficial Media
Share