25/10/2020

DUMITRU MICULESCU: “altii sunt cei care ameninta si ofera beneficii”

miculescu

Presedintele UNPR DAMBOVITA, Dumitru Miculescu, numeste trei consilieri municipali, atunci cand face referire la cine ar trebui intrebat de catre autoritati daca s-a recurs la amenintari si/sau diverse beneficii. De asemenea, cu o tenta vizibila de afirmatie, ne ofera in comunicatul de presa cateva propozitii conditional-introspective, la care prima impresie a cititorului este ca stie destule dar prefera sa taca. 

Aici este o mare batalie in care cetatenii municipiului nu sunt nici macar spectatori; de beneficiari nu poate fi vorba! Asistam la lupta pentru putere, asa cum a fost mereu, daca aveati cumva impresia ca s-a schimbat ceva si, reprezentantii comunitatii au vreo legatura cu binele orasului!? Populatia de 80 mii de suflete nu exista. Doar afaceri si interese.

Va prezentam in continuare comunicatul primit pe adresa redactiei:

Faţă de afirmaţiile calomnioase, denigratoare şi repetate aruncate în spaţiul public de către preşedintele PSD Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, îi cer acestuia să nominalizeze public următoarele:

– Cine este liderul UNPR care ar fi făcut promisiuni de oferire de sume de bani sau alte avantaje în scopul declarat de Adrian Ţuţuianu, anume oferirea de sume cuprinse între „10 000 şi 15 000 de euro pentru a vota în Consiliul Local Târgovişte”.

– Cine sunt persoanele cărora li s-au promis sau remis sume de bani sau alte bunuri şi ce funcţii deţin acestea.

Dacă președintele PSD Dâmbovița deține asemenea informații și nu le pune la dispoziția organelor abilitate, preferând să otrăvească cu ele spațiul public pentru a prejudicia imaginea UNPR și a liderilor săi, atrag atenția că omisiunea denunțării unor fapte penale este pedepsită de Codul Penal. Asta dacă nu cumva, alții sunt cei care amenință și oferă beneficii, arâtând cu degetul spre UNPR pentru a distrage atenția de la jocurile politice din spatele ușilor închise.

Autoritățile competente îi pot întreba direct pe unii dintre consilierii PNL, de exemplu: Claudiu Dumitrescu, Pavel Babeu sau Livia Mocanu, dacă le-a oferit cineva bani, funcții sau avantaje, sau dacă sunt sau au fost amenițați. Așa cum la fel de bine ar putea fi întrebați toți cei 20 de consilier locali.

UNPR nu are, la acest moment, reprezentant în Consiliul Local Municipal Târgoviște, dar va urmări cu atenție, la fel ca întreaga opinie publică, dinamica votului de mâine, 5 februarie 2016, în cadrul forului amintit.

 

 

Preşedinte al UNPR Dâmboviţa,

DUMITRU MICULESCU

Distribuie acest articol Oficial Media
Share