PNL DAMBOVITA exista inmultit cu orice numar si este egal cu zero

caricaturi-alegeri1

PNL DAMBOVITA exista. Organizare zero, viziune zero, program zero, unitate zero. Cu patru de zero merge mai departe. Zero e un numar egal cu el insusi, egal cu nimic, insa si nimicul e ceva. Ar fi nevoie sa vina un om, unul singur macar, si sa puna piciorul in prag cu curaj si deteminare. Si-atunci zero adunat cu unu fac unu, iar de-acolo PNL poate porni mai departe. Dar ca sa incerci sa inmultesti ce nu ai, mie imi da un rezultat cu fractii si emoticoane.

PNL DAMBOVITA EXISTA si este o mare dezamagire. Insa ce semnificatie mai au stanga si dreapta in mileniul trei, in Romania? Nu conteaza ce politici, sau nici macar daca se implementeaza politici in programele partidelor. Sunt cativa membri PNL fata de care am tot respectul, dar ce sa faca o mana de oameni cu viziuni largi, in fata unei gasti inguste?

Astazi, daca ar fi sa port o ura fata de partidul pe care nu l-am suportat niciodata, in speta PSD, ea se datoreaza faptului ca nu face schimb de oameni cu PNL. As vrea sa vad cefe late si viziuni inguste la PSD. Sa vad scartari si simandicosi, farisei si snobi, acolo, in PSD, asa cum am fost obisnuit dupa Revolutie. Insa oamenii s-au schimbat si directia grupurilor politice s-a modificat si ea. Imbatranesc si nu imi pare rau de riduri, cat de faptul ca am ramas, eu insumi, blocat in idei preconcepute.

Este ca atunci cand colegul de la a XI-a B iti sufla ochelarista ta cu aparat dentar. Nebun de furie incepi sa astepti fiecare pui de cocalar la coltul strazii, si ii spargi nasul, doar pentru ca e de la a XI-a B, desi nu e ala care-si inmoaie penita in acneea mucoasei tale pistruiate. Cam asa mi se intampla si mie. Fraier, ce vrei! PSD a ramas PSD, insa oamenii sunt altii. Nu mai seamana cu cei care m-au facut sa urasc partidul. Si in PNL sunt altii; au disparut cei care ma determinau sa apreciez dreapta politica. Astia de-acum, cand (daca) ma saluta, unii dintre ei, parca zici ca ma scuipa. Altii si cand merg pe strada sunt schimonositi la fata, de ai impresia ca vomita. Or fi bolnavi, or avea limbrici, mai stii!?

PNL DAMBOVITA exista. Peste cateva ore are loc sedinta CLM Targoviste si este randul lor sa o ia ca la coltul strazii. Castiga cine trebuie, adica cine a hotarat PSD-ul, fiindca ei au invatat tabla adunarii. PNL vrea putere, dar ia ridicati-l voi pe zero la orice putere, sa vedeti cat va da!?

 

*Acest material este un pamflet si se serveste cu „Zentel”. Orice asemanare cu persoane cunoscute nu este deloc intamplatoare. Daca nu ati simtit o imbunatatire a starii dumneavoastra, adresati-va medicului (psihiatru).

About Post Author

Distribuie acest articol Oficial Media
Share