23/04/2021

După atâția ani o adulmec ca un animal de pradă. Mă trezesc la ora 3 să o privesc!

Nebun dupa ea

Oh, nu voi lăsa pe nimeni să iubească mai mult, mai frumos. Nu sunt pregătit să cedez altcuiva puterea de-a iubi.
Parfumul din prima zi mă urmărește și acum după atâția ani și sunt la fel de nebun după ea.

Sau mai mult.

După mii de zile împreună mă îndrăgostesc in fiecare dimineață. Uneori încep pe la ora 3, alteori pe la 4…. îi văd părul, îi văd mersul, grimasele de bucurie și alteori de tristețe. O adulmec precum un animal de pradă, oftez ca un câine credincios.

Când răsare soarele și ea se trezește fac aceleași fapte de iubire pe care le făceam când am cunoscut-o, sau altele și mai profunde și mai nebunești.

Voi știți ce înseamnă să iubești pe cineva la fiecare respirație? Adică să mergi și să spui ”te iubesc”, să tragi aer și să spui ”te iubesc” -în gând, în inimă- de miliarde de ori fără să te oprești, de parcă dacă m-aș opri, rostul meu aici s-ar termina. Cam așa o iubesc eu și acum când apăs fiecare tastă. ”Tic-tac”, ”te iubesc-te iubesc!”

Și fac mereu lucruri: alerg, mă ascund, o iau în brațe, o mângâi, o îngrijesc. Îi spun cât este de frumoasă, de fapt îi spun că este și mai frumoasă decât poate fi oricare femeie frumoasă.

Și nu o mint.

Ea este cea mai frumoasă din câte s-au născut vreodată!

Gata, că s-a sculat și merg să o alint.

Nimeni nu are voie să o iubească mai mult decât mine, nu las pe nimeni să poată face asta pentru că eu voi face mereu mai mult și mai mult…

 

”Am dus luptele celor care m-au strigat – nu știu mare lucru despre tine, nici despre tandrețe. Nu am oferit buchete de flori în tranșee.

Dar aș putea să te duc în brațe sub o salcie, lângă un lac cu nuferi, aș putea să-ți ridic o căsuță de lemn într-o poiană, să te mângâi pe frunte, să te spăl…

Aș putea să te duc în brațe lângă o bucurie.

Nu ofer buchete de flori,
dar ți-aș săruta coapsele până mi-ar curge lacrimi din buze.”

Erogenestetica

Distribuie acest articol Oficial Media
Share