Oficial Media

Echipa unui ziar nu este formata doar din redactori, ci mai ales din cititorii săi!

Strategiile economice și geopolitice nu țin cont de viețile oamenilor

Sigur că acest virus există așa cum există și antidotul său.  Trăim într-o epocă de înaltă știință și tehnologie, dar în care nu contează viețile oamenilor. Chiar dacă mai marii lumii ne arată că merg cu căruța, noi știm că și-au plătit zboruri în cosmos.

viețile oamenilor, Cristi Iordache

Viețile oamenilor peste 65 de ani au costuri uriașe

Dacă acest număr de decese există în realitate, oare de COVID mor oamenii? O întrebare de 24 mil de euro. Așa, pentru niște prieteni din Zimbabwe. Asta da afacere! În materialul care urmează informațiile au rol de amuzament, partea stilistică rămâne la interpretarea cititorului.

Ce este grav, este că populația, omul de rând, nu mai contează. Pentru politicienii de la vârf, pentru conducătorii care ar trebui să ne servească interesele, minciuna a devenit un scuipat pe care ni-l aruncă în gură. Cele mai turbate animale se comportă mai grațios și cumpătat decât o fac oamenii atunci când cred că sunt normali.

I-am zăpăcit! Dacă invazia media nu se va potoli, oamenii o vor lua razna! Un canibalism mediatic…

Astăzi vorbim despre armele bacteriologice, despre asasinatele strategice, în vederea obținerii foloaselor economice.

Acest COVID 19 face liniște în situații politice, aduce bani unora -care trebuie- sărăcindu-i pe alții. Deși mortalitatea in cazul coronavirus este una dintre cele mai scăzute, mediatizarea agresivă  produce beneficii prin haosul creat. John, amicul care planta flori pe marginea drumului dintre Ukiah și F. Bragg, mi-a spus că uneori trebuie să moară oameni, pentru ca alții să trăiască bine.

Eu stăteam în picioare în timp ce el așeza pietricele în jurul unui cactus. Punea câte unul în intersecția de la Calpella, de fiecare dată când ne scăldam în Mendocino. Acum ar trebui să fie destul de mari, cu țepi imenși. Mai oprea o dată la Willits, pe strada Exley și urmărea copiii în parcul cu 3 tobogane, privea rulotele cu turiști și imi șoptea printre dinți: ”asta da, viață!”. „Nenorocirea este că toți oamenii ăștia nici nu știu că pot muri la comandă, într-o zi”, continua el urmărind atent zbenguiala copiilor și fericirea adulților din camping.

Despre cea mai mare putere a lumii: presa! Citește tot!

Salut! În vară vom serba cele 7 minuni ale covidului

Și da, astăzi când stau să mă gândesc la inteligența acestui virus nu pot să nu remarc câteva aspecte care ne privesc pe noi românii în mod direct. Pe cei de acasă, din Italia și Spania…pe toți. De ce mor oamenii când mor? Prea puțini mor de răceală oricât de gravă ar fi. Puțini. Dar este în legea firii ca oamenii să moară.

  1. Câți bani se spală din pensii si alocări sociale în statele în care mor acești batrâni? Sau cât ar pierde dacă ei ar mai trăi 5 sau 10 ani, instituționalizați? ;
  2. Ce crestere abruptă de încasări prin consum. Nimeni nu prestează servicii, nimeni nu produce. Venituri la stat din impozite și taxe -în 30 de zile cronologice- cât pentru un an bugetar, doar din îmbulzeala pe consum;
  3. Limitarea oricărei acțiuni de protest civic -indiferent de deciziile politice- prin instituirea situației de urgență;
  4. Amânarea oricăror manifestări culturale, artistice, soprtive, religioase, întâlniri diverse, fapt ce duce la economii fabuloase în bugetele locale și naționale;
  5. Sistarea tuturor investițiilor noi, a unor proiecte de infrastructură, o altă resursă financiară -atât în plan local cât și național- care va rămâne în visterii.
  6. Luarea de decizii politice și administrative fără respectarea drepturilor omului, a opiniei comunității, în speță a societății civile;
  7. Interzicerea și/sau închiderea grupurilor media care spun adevărul, a celor care le devoalează și deranjează planurile mafiote.

COVID 19 – un fel de Jason Statham și multe valize cu bani

Aș publica azi cu subiect și predicat totul despre acest virus vedetă, care are niște direcții clare. Un fel de Jason Statham în Transporter, cu liste și adrese bine stabilite. Și multe valize cu bani. Dar știu că sunt destui îndobitociți de media, care nu vor crede o iotă din ce spun și, de pe urma cărora beneficiază stăpânii virusului poznaș.

Păstrez o arhivă pentru posteritate, și las guvernul și parlamentul -sensibili la tusea măgărească- să se vindece pentru a salva națiunea. Eu am oameni dragi care încă au nevoie de mine și nu vreau ca tot din întâmplare să fiu lovit de o ambulanță inteligentă, care se grăbește spre un caz de coronavirus.

Întrebare de un miliard de dolari: cine o să folosească mai mult săpun, Trump în libertate sau Ivanka în izolare?

 

 

Distribuie acest articol Oficial Media
Share
">